Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.149
- 25.486
- 3.183
Sözleşmesi biten Cicaldau'ya kaç bayılmıştık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlışlıkla elimizde filan kalır hiç topa girmeyelim.Cok acil ciddili taliscaya girip fiyat arttirmaliyiz
Total olarak takım 4/10 zatenKaan dün ne yaptı da ovuluyor yaw forumda anlam veremedim bu işe..Toreirayla ikisi berbattı yine sağ bek performansı gibi 4/10luktu
Kimse gitmese bile gelmesin Rashford onun yerine Arias'ı gelsin kanat alacaksak teknik olmalı ama pozisyon hazırlayan serviste yapan biri olmalı. Rashford inanılmaz bencil oyuncu.rashford'ın bize gelme denkleminde bana göre BAY'ın west hama gidişi var.
o iş içime sinmez. aklımda yatmıyor hiç yav.
Diger iki herif kim senceSorun şurada bizim takım sağ beksiz 5 ayı çıkarmaz
Ben dayanamıyorum artık
@Hayri Cund
assignon iyiymiş bu sene çınar ılgaz dedi
sen de sanki öyle diyordun yanlış mı hatırladım
Biri Gökhan Sazdağ'dır diğerini bilmem.Diger iki herif kim sence

Mestroyu ligin ilk maçında konuştuk. Bize Anadoludan yabancı tutmuyor diye kapattıkAslında Maestro tam bize olur çok uzağa gitmemek lazım ligden böyle çıkış yapan futbolcular oluyor Adana durumu kötü normal bonservis bedelini kabul ederler.
Taliscayı niye alıyoruz OralımYönetim taliskayi alirsa acun birdaha medya önüne cikamaz
Tam zamani haydi metin baskan
Bence o biraz bizim ligdeki maçları daha fazla izlemelerinden kaynaklanıyor. Bana da bazen anadoludaki topçular çok iyi topçu gibi geliyor ama seviye farkı aklıma geliyor bizde böyle etkili oynayamaz gerçeğini hatırlıyorumHayretler içerisinde okuyorum yazılanları.
Gerçekten biz akıllanmayız.
Anadoluda hem bşze karşı heö diğer takımlara karşı birazcıl iyi oynayan adamları hemen alalım diyorlar.Yahu Allah aşkına daha yeni gözlerinin önünde kutucu örneği var.Eyvallah iyi veya kötü demek için erkende gösterdiği performans hiç umut verici değil.
Şimdide denis çıktı.
Arkadaş Galatasarayda oynamakla anadolu takımında oynamak arasında dağlar var.Boş alanda yetenekleri kısıtlı adamlar bile iyi iş yaparlar.Mesela bizim maçlarda hep bir iki oyuncuyu yıldız yapıyoruz rakip takımlarda.
Kadroyu doğru bir şekilde oluştur.İlk 11’i hallet.Ondan sonra romulo gibi denis gibi oyuncuları dene.
Ama bizim başımızdaki adama göre alınacak
Oyuncu heryerde oynamalı.Yahu 2 bölgeye ihtiyaç varsa iki adam alırsın.
Artık gına geldi şu iş bilmez yöneticilerden.
Adamların sınırsız para harcamasınaAdamın kariyerinde A takım maçı yok neredeyse, neye dayanamıyorsun
Ben dayanamıyorum artık