Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlış kişiye çekmedi. Sözde a.kerim ofsaytta olduğu için defansı engelledi yalanına sığındı. Halbuki orada a.kerim rakiple hiç bir mücadeleye girmedi veya engelleme hamlesi yapmadı. Kuralı eğip bükmek bu ligde bize karşı yapılan rutin bir şerefsizlik
Abdüllük durum yok net goldü pozisyon ofsaytı götünden uydurdu ve golü vermedi

Sorduğum şey tam da buydu

Net bir kötü niyet var burada

Ama aynı kişinin penaltıyı vermesi de bu düşünceyle çok ilginç

Götünden ofsayt uyduran penaltıda da darbe yeterli değil,topla oynama düşüncesi var vs diye yorumlayıp onu da verdirmemesi gerekiyodu kötü niyetse

Total olarak takım 4/10 zaten
Çok çok ultra işler yapmamış olabilir lakin Demirbay Berkanın yanında lüks bile

Demirbay ve Berkani kıstas almak hata olur bunlar bizim standartlarda değil kesinlikle ..

Kaan'in geçen yılki haliyle hiç alakası yok sadece orta saha için demiyorum genel olarak sağ bekte de aynı çok vasat etliye sütlüye bulaşmadan maç tamamlıyor .

Geri kalan 16 maçımızda 14 galibiyet 2 beraberlik alacağız. Bakalım hangi maçlara denk gelecek bu 2 beraberlik.

Abdüllük durum yok net goldü pozisyon ofsaytı götünden uydurdu ve golü vermedi

Sorduğum şey tam da buydu

Net bir kötü niyet var burada

Ama aynı kişinin penaltıyı vermesi de bu düşünceyle çok ilginç

Götünden ofsayt uyduran penaltıda da darbe yeterli değil,topla oynama düşüncesi var vs diye yorumlayıp onu da verdirmemesi gerekiyodu kötü niyetse
orda baş itnelik yardımcı hakemdeydi, a.kerim pozisyona etki etti yalanıyla kaldırdı bayrağı yabancı var da bu yalanı sürdürdü. Emin ol o bayrak kalkmasa var iptal etmezdi golü

dursun istifa (1).gif

Fener 2 stoper aldı daha almazlar muhtemelen Talisca alıp ve sol bek alıp transferi kapatırlar.

Tahmin ediyordum transferleri gecikeceğini ama bu kadar da rezil rüsva bir transfer dönemi geçireceklerini düşünmüyordum. Dursun Özbek'in sonunu bu transfer komitesi giderek hızlandırıyor. Abdurrahim bile bu Transfer komitesinin yanında daha masum kalıyor.

Yazıklar olsun tek kelime ile hepsine. Şampiyonluk treni kaçtıktan sonra yapacakları transferi alıp neyse.

8 çok rtaş 5 devre arasında ki pahaliliktan neyse de yoksa maks 3 yani
8'den açıldıysa kapı 6+2, 5+3 bonusların bazıları zor bazıları kolay şeklinde bitme ihtimali yüksek o transferin benim pek içine sinmese de. Bana göre 3'lü oynayıp iyi bir stoper, rotasyona orta saha bir de Raspadori gibi bir adam alsak çok iyi olacağız bence. Ama 4'lü oynayacaksak sağ bek, rotasyona uzun bir orta saha, bir de yine Mertens yerine bir oyuncu Raspadori yine olabilir.

stopere gerek yok.. nellsonda bir devre daha idare etsin artık gidecem diye tutturmasın.. önem sırasına göre parayı harcayalım.. mertens yerine gamechanger, torreira yerine topun karşı kaleye gitmesi gerektiği bilincinde olup adam eksiltme dripling yapma kabiliyetine sahip biri, para kalırsa sağ bek...

Kimse gitmese bile gelmesin Rashford onun yerine Arias'ı gelsin kanat alacaksak teknik olmalı ama pozisyon hazırlayan serviste yapan biri olmalı. Rashford inanılmaz bencil oyuncu.
Dün kayseri sivas maçında kayserili iki topçu kavga etti. Artık rasford gelirse bencil bencil oynar. Osimhen ile kavga eder. Yok abi aman dursun rasford

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt