- 17 Aralık 2008
- 33.895
- 27.041
- 3.013
emir ne istiyorsun açıkça mertçe konuş
PSV'Lİ VEERMAN
BAYERN'Lİ KOMAN
DORTMUND'LU RYERSON
abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emir ne istiyorsun açıkça mertçe konuş
Abdüllük durum yok net goldü pozisyon ofsaytı götünden uydurdu ve golü vermediYanlış kişiye çekmedi. Sözde a.kerim ofsaytta olduğu için defansı engelledi yalanına sığındı. Halbuki orada a.kerim rakiple hiç bir mücadeleye girmedi veya engelleme hamlesi yapmadı. Kuralı eğip bükmek bu ligde bize karşı yapılan rutin bir şerefsizlik
burnlyde fena değil gibiydi ama çok dikkatli izlemedim, hücumu iyi ama defansı kötü istemioz denmesine karşı çıkıodum daha çok
Total olarak takım 4/10 zaten
Çok çok ultra işler yapmamış olabilir lakin Demirbay Berkanın yanında lüks bile
Mevzu aldıkları değil sınır şekilde para harcıyorlar biz adam alamıyoruzBu Barcelona'dan aldıkları stoper.Barcelona'nın geri satın alma opsiyonu var.Geçen bu oyuncunun hatalarından video yapmışlardı.Dengesiz ve savruk duruyodu ama Maç içinde bakmak gerekli..
Bu arada 2.5 dakikalik carlos yorumum bu herifi iyi kitlemiş aston fb ye helal aston
Bence yalan 1 haberdir.Pilot kulüpleri de yok alıp kiralayacak..Mevzu aldıkları değil sınır şekilde para harcıyorlar biz adam alamıyoruz
orda baş itnelik yardımcı hakemdeydi, a.kerim pozisyona etki etti yalanıyla kaldırdı bayrağı yabancı var da bu yalanı sürdürdü. Emin ol o bayrak kalkmasa var iptal etmezdi golüAbdüllük durum yok net goldü pozisyon ofsaytı götünden uydurdu ve golü vermedi
Sorduğum şey tam da buydu
Net bir kötü niyet var burada
Ama aynı kişinin penaltıyı vermesi de bu düşünceyle çok ilginç
Götünden ofsayt uyduran penaltıda da darbe yeterli değil,topla oynama düşüncesi var vs diye yorumlayıp onu da verdirmemesi gerekiyodu kötü niyetse
8'den açıldıysa kapı 6+2, 5+3 bonusların bazıları zor bazıları kolay şeklinde bitme ihtimali yüksek o transferin benim pek içine sinmese de. Bana göre 3'lü oynayıp iyi bir stoper, rotasyona orta saha bir de Raspadori gibi bir adam alsak çok iyi olacağız bence. Ama 4'lü oynayacaksak sağ bek, rotasyona uzun bir orta saha, bir de yine Mertens yerine bir oyuncu Raspadori yine olabilir.8 çok rtaş 5 devre arasında ki pahaliliktan neyse de yoksa maks 3 yani
Herif 25 yaşında gibi yaw genelde tam tersi muhabbet dönerdi ben çok şaşırdım yaşını duyunca
Bravo.Dün Sara olmamasına rağmen Kaan fark yarattı, üstelik degaj ve şişirme topları havadan topladık
Herzaman diyorum hücum hattımız çok iyi , Kaanın bir level üstü 8.5 alsak Sara ile çift 8 , çok daha güzel futbol oynarız
Dün kayseri sivas maçında kayserili iki topçu kavga etti. Artık rasford gelirse bencil bencil oynar. Osimhen ile kavga eder. Yok abi aman dursun rasfordKimse gitmese bile gelmesin Rashford onun yerine Arias'ı gelsin kanat alacaksak teknik olmalı ama pozisyon hazırlayan serviste yapan biri olmalı. Rashford inanılmaz bencil oyuncu.