Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
26'sından 27'sine giriyoruz transfer dönemi açılalı hafta olarak 2 ,gün olarak 14,saat olarak 336, dakika olarak 20.160, saniye olarak 1.209.600, sanise olarak 72.576.000...

Ve halen eksikler giderilmedi.

Nelson neden oynamıyor

Demirbay ve Berkani kıstas almak hata olur bunlar bizim standartlarda değil kesinlikle ..

Kaan'in geçen yılki haliyle hiç alakası yok sadece orta saha için demiyorum genel olarak sağ bekte de aynı çok vasat etliye sütlüye bulaşmadan maç tamamlıyor .
Sagbekte beğenen bir kişi bile yok zaten, Kaanı dün dikkatli izlememissin zannımca kötü takımda gayet iyiydi , ortasaha rotasyonunda kullanılsa bizim için çok daha iyi olur, niyetim oyuncu övmek değil, zira son 4 maçta övülecek oyuncumuz yok zaten

fenerin attığı 3. Golden önce net faul yaptı çağlar...O golu biz atsak 5 dk dönüp incelerlerdi adamlar 10 sn. bile bakmadı çoğu kişi faul pozisyonunu fark etmedi bile ..

Bizim maçlarda bilerek ve isteyerek golleri iptal ediyorlar.. Milim önde olsak ofsayt çalınıyor krampon ucuyla 2 tane golümüz gitti bu sezon..
fenerin neredeyse hiç golü iptal edilmezken biz hiçbir gole sevinemez olduk 10 sn falan bekliyorum artık gol demek için ..Burada düpedüz bir art niyet var ..Bu kadarının tesadüf olduguna inanmak saçma olur

Aslında Kaan hiçbir şey yapmamış gibi gözükse bile rakibe hava topu vermedik normalde orta alanda rakip forvetler oraya sokulup kafasıyla sektiriyor diğer oyuncular sekenleri topluyordu.
Biz Kerem yerine Kaan'ı orta sahaya atabilseydik sonradan Kasımpaşa, Eyüp beraberliklerini yaşamazdık.

Hocanın Hücum sevdası müthiş yaw.

Kendisini gemileri karadan yürüten Fatihe benzetiyorum.

Stoperi bile hücumcu istiyor

Korkuyorum yakında kendisi de kenardan hücuma kalkacak

@Uğur İz goztepe kesinlikle puan kaybetmeyecek diyen murat durmaz’a isim degisikligi yaptırımı gelmeyecek mi
Ben senin gibi totem için onaylamadım.Çok değil biraz karakterin olsun :D
gsc-foto-totem-1.JPG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt