Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sagbekte beğenen bir kişi bile yok zaten, Kaanı dün dikkatli izlememissin zannımca kötü takımda gayet iyiydi , ortasaha rotasyonunda kullanılsa bizim için çok daha iyi olur, niyetim oyuncu övmek değil, zira son 4 maçta övülecek oyuncumuz yok zatenDemirbay ve Berkani kıstas almak hata olur bunlar bizim standartlarda değil kesinlikle ..
Kaan'in geçen yılki haliyle hiç alakası yok sadece orta saha için demiyorum genel olarak sağ bekte de aynı çok vasat etliye sütlüye bulaşmadan maç tamamlıyor .
bu benim postum değil birader.Gelenide beğenmeyecek buraya yazıyorum.
4 ay sozlesmesi kalmis kapali kutu adama 8 falan veremeyiz
Max 3 kardes
Hüplettik kendisini çünkü takımı geri çekiyormuşNelson neden oynamıyor
Isim önerin varmı kendisine@Uğur İz goztepe kesinlikle puan kaybetmeyecek diyen murat durmaz’a isim degisikligi yaptırımı gelmeyecek mi
Biz Kerem yerine Kaan'ı orta sahaya atabilseydik sonradan Kasımpaşa, Eyüp beraberliklerini yaşamazdık.Aslında Kaan hiçbir şey yapmamış gibi gözükse bile rakibe hava topu vermedik normalde orta alanda rakip forvetler oraya sokulup kafasıyla sektiriyor diğer oyuncular sekenleri topluyordu.
Ben senin gibi totem için onaylamadım.Çok değil biraz karakterin olsun@Uğur İz goztepe kesinlikle puan kaybetmeyecek diyen murat durmaz’a isim degisikligi yaptırımı gelmeyecek mi
Bravo ağa beyBiz Kerem yerine Kaan'ı orta sahaya atabilseydik sonradan Kasımpaşa, Eyüp beraberliklerini yaşamazdık.
yok. kudur@Uğur İz goztepe kesinlikle puan kaybetmeyecek diyen murat durmaz’a isim degisikligi yaptırımı gelmeyecek mi