Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orda baş itnelik yardımcı hakemdeydi, a.kerim pozisyona etki etti yalanıyla kaldırdı bayrağı yabancı var da bu yalanı sürdürdü. Emin ol o bayrak kalkmasa var iptal etmezdi golü
Reiz farklı frekanstayız beni anlamadın

Dün bize operasyon çekmeye çalıştılar diye düşündük ya hepimiz,vardaki lavuk özelinde

Adam operasyon çekmediyse gole ofsayt vermemesi gerekirdi,adili de atması gerekirdi,çektiyse de penaltıyı vermemesi gerekirdi

E sonuçta penaltıyı da verdirdiği için burda kötü niyetten bahsedebilirmiyiz diyorum hepsi bu

zaniolo denılen herifin kariyerini bitireceksin

vermeyin atalantaya fln geri cagırın

İstenilen bekler bile bek değil kanat-bek.

Bunu da kim çıkardıysa... Kanat bek= bek olamamış, kanat olmaya çalışıyor ama onda da yeterli değil.

Ne var la bunda zaten beraber ayni takimda calismislar.
Bu adam kiralık gitmek isterken bile istanbula gelmedi
gecen röportajda yanındaki adam icardiyi övüyor bu adamdan tek çıt yok
şimdi mourinhonun dogum gununu kutlamıs

ya siz bi garipsiniz ya biz

Reiz farklı frekanstayız beni anlamadın

Dün bize operasyon çekmeye çalıştılar diye düşündük ya hepimiz,vardaki lavuk özelinde

Adam operasyon çekmediyse gole ofsayt vermemesi gerekirdi,adili de atması gerekirdi,çektiyse de penaltıyı vermemesi gerekirdi

E sonuçta penaltıyı da verdirdiği için burda kötü niyetten bahsedebilirmiyiz diyorum hepsi bu
Operasyonu sahadaki tetikçiler çekmeye çalıştı. Vardaki o pozisyonda ayak uydurdu sadece

Bu adam kiralık gitmek isterken bile istanbula gelmedi
gecen röportajda yanındaki adam icardiyi övüyor bu adamdan tek çıt yok
şimdi mourinhonun dogum gununu kutlamıs

ya siz bi garipsiniz ya biz
Su kafa yapini degistiremedin gitti senden ne olacak boyle?

2 senedir 10 tene stoper alan takım 20’gol yemiş birşey yok biz 22 yemişiz dünyalar battı herkes stoper istiyor:) rakip için kadro şöyle böyle diyenler bunları söylemiyor nedense? Bu takıma stoper filan lazım değil kardeşim 2 sene şamp yapan adam yedekte oturuyor lazımda o oynar.. adam gibi top oyanyann bir merkez orta saha bir 10 numara ile ligin içinden geçeriz .. olursa golcü ile sağ beki alırız şu 2 adamı acil indirin delirtmeyin taraftarı..

"Drowned lost their lives in the depths. With the evidence of their gasping deaths so clearly saturating them."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt