- 25 Kasım 2008
- 13.524
- 12.230
- 2.168
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serie A'dan 5-6 tane iyi sag bek saymaya kalksak bu sezon, bu da onlardan biri olur kesinlikle.
İsimden 4 yıl yatarı varInsallah bunu almayi akil edebilirler.
Jackson Tchatchoua (born 14 September 2001) is a professional footballer who plays as a full-back or a wing-back for Serie A club Hellas Verona. Born in Belgium, he represents the Cameroon national team.Bu herif 23 yaşındaysa ben 13 filanım.
Best german gurboHareketlilik GS‘de
Evet Baris Alper gibi cok enerjik onun bir nevi sag bek versiyonu, oyuncularla ikili mucadeleye girmeyi de seviyor zaten bunu yapmasa Serie A'da oynayamaz. Dinamo gibi herif.Bu herif için yabancı yorumlara baktım.. Agresif ve patlayıcı bir oyuncuymus (tam bizim lige göre ) ama oldukça çiğ diyorlar.. Basit hatalar yapabiliyormus biraz dan dun diyorlar..
Beştaşlı mıyım ben onu mu kasıt ediyorsun??Böyle bıddıko
![]()
Sonuç, romadan filan çalım yemek..Evet Baris Alper gibi cok enerjik onun bir nevi sag bek versiyonu, oyuncularla ikili mucadeleye girmeyi de seviyor zaten bunu yapmasa Serie A'da oynayamaz. Dinamo gibi herif.
Hakan Lamb Give us an informationBest german gurbo
Sallama çay misali..Evet arkadaşlar transferler premier ligden , adı geçen arkadaş değil o olmadı , biraz dizi izlemeye kaçar ben
Evet arkadaşlar transferler premier ligden , adı geçen arkadaş değil o olmadı , biraz dizi izlemeye kaçar ben
Bu ne anlam ifade ediyor
Hangi dizi reisEvet arkadaşlar transferler premier ligden , adı geçen arkadaş değil o olmadı , biraz dizi izlemeye kaçar ben