Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peters nasil oyuncu onu izleyenler daha iyi bilir ben kendisini oyle hic takip etmedigim icin birsey diyemem lakin boyu kisa olmasi biraz huylandiriyor ayni zaman ofansif olarak bazi eksikleri mevcut diyenler de var o yuzden bilemedim. Tchatchoua guclu ve dinamo gibi herif mac boyu kosup durur, rakip oyunculari bezdirmeyi de sever ama onun da bir huyu var o da cok kayarak top kapmasi. Bizim ligdeki hakemleri dusununce :)

Bonservis ucretleri birbirine yakin olursa Tchatchoua'yi daha cok isterim.

Peters nasil oyuncu onu izleyenler daha iyi bilir ben kendisini oyle hic takip etmedigim icin birsey diyemem lakin boyu kisa olmasi biraz huylandiriyor ayni zaman ofansif olarak bazi eksikleri mevcut diyenler de var o yuzden bilemedim. Tchatchoua daha guclu ve dinamo gibi herif mac boyu kosup durur, rakip oyunculari bezdirmeyi de sever ama onun da bir huyu var o da cok kayarak top kapmasi. Bizim ligdeki hakemleri dusununce :)

azgıntırcı tier kaç?

1737923113693.webp

Peters nasil oyuncu onu izleyenler daha iyi bilir ben kendisini oyle hic takip etmedigim icin birsey diyemem lakin boyu kisa olmasi biraz huylandiriyor ayni zaman ofansif olarak bazi eksikleri mevcut diyenler de var o yuzden bilemedim. Tchatchoua guclu ve dinamo gibi herif mac boyu kosup durur, rakip oyunculari bezdirmeyi de sever ama onun da bir huyu var o da cok kayarak top kapmasi. Bizim ligdeki hakemleri dusununce :)

Peters'in takımı kötü gibi belkide bu sayede fırsat olarak düşecek geçen sene championship'de en iyi 11'e seçildi orası sert lig ve düzenli olarak istikrarlıymış ikili mücadele istatistikleri iyi gözüküyordu.

Kimi alacaz bilmiyorum ama artık birini alak.

Çaçua fena bek değil ama çok para verilcek birisi de değil

Su sanchezi bikere orta sahada deneyin bikere yav. Bu sekilde nelssonda oynayabilir. Ama torreirayi üzmeyecegiz nasilsa. Kaan bile farklilik getirdi sanchez neller yapmaz orda. Cok daha hizli kaandan temasli oyunu top kapma hava toplari. 6 gibi oynatcan saranin yaninda. Hem sarada daha ofans agirlikli oynayabilir.

Son düzenleme:
Erinç Bilican: "Mikautadze işi, içerden onay alınıp 'Hadi adım atalım' dedikten 1 saat sonra medyaya düşüyor. Bunu benim aklım almıyor. Hatalı bir gözlem olabilir ama benim dışardan yaptığım gözlem; burada bir taş koyma, çelme takma gibi bir şey hissediyorum. Yöneticiyse yöneticiyi, menajerse menajerle bu konuları çözün!"

Erinç Bilican: "Mikautadze işi, içerden onay alınıp 'Hadi adım atalım' dedikten 1 saat sonra medyaya düşüyor. Bunu benim aklım almıyor. Hatalı bir gözlem olabilir ama benim dışardan yaptığım gözlem; burada bir taş koyma, çelme takma gibi bir şey hissediyorum. Yöneticiyse yöneticiyi, menajerse menajerle bu konuları çözün!"
ifbli bi kostebek var kulupte

Sağ bek listesi:
- KWP
- Buchanan
- Çaçua
- Calabria

şeklinde yorumladım (Ebosele menajerlerin çakma girişimi)

Reis bunı kanatlarda yapmalı.Rakibin dengesini hiç bozamıyoruz.Hızlı hücumlarda bile hiç heyecanlanmıyorum.
Kanatlara sert basıyorlar tek oyuncuyla da değil yandaki de geliyor. Oyunu yanlara yığdığımızda ise orta sahada 1 e 1 kalıyoruz. O sırtındaki oyuncu devrildi mi eksik yakalarsın rakibi. Çok geniş alan kalıyor ortadan delebilirsek. Kenarlar aynı boşlukta olmuyor. Kademesine yetişiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt