Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.023
- 10.507
- 2.223
Hareketli bir bebe... Hemen gelsin başlasın...
alırsak şaşırırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hareketli bir bebe... Hemen gelsin başlasın...
geçenlerde sami yen haber'in herkesi sevindirecek bir gelişme var tarzı bir tweeti olmuştuBenim bilgim yok twitterda konuşuluyor
Benim bilgim yok twitterda konuşuluyor
Ameliyattan önce yada sonra Hastanede görüşmüşler deniyor.
Bukadar gerçekErden ile dursun barıştı muhabbetleri ne kadar gerçek
Bu Dursun hala yatıyor mu??
kafayı mı yemiş bizimkiler yaw.Acun Ilıcalı: "Biz zaten uzun süredir Talisca'yla temastayız. Rakip takım Galatasaray, 4-5 gündür Talisca konusunda belli teşebbüslerde bulundu ama onu biz alacağız!"
Insallah alirsiniz, amin.![]()
Afrika'da doğup Belçika'ya götürmüşlerdir."Var gibi +5 ama Belçika'da doğdu yazıyor. Orada o kadar geç yazdıramazsın diye düşünüyorum."
Transfer sezonu bitti, ortalıkta yokPerşembe taburcu oldu demişlerdi.
"Var gibi +5 ama Belçika'da doğdu yazıyor. Orada o kadar geç yazdıramazsın diye düşünüyorum."
Afrika'da doğup Belçika'ya götürmüşlerdir.
Acun'un yalani yav bizimkilerin Talisca'ya sulanmasi sifir ihtimal bence. Kendileri haftalardir ugrasiyor simdi calim attik diyecekler ondan oyle diyor.kafayı mı yemiş bizimkiler yaw.
bu çalım işlerinden vazgeçin arkadaş
Temas halinde falan değiliz, yalan söylüyor kendisine kahramanlık hikayesi uydurmak için.Acun Ilıcalı: "Biz zaten uzun süredir Talisca'yla temastayız. Rakip takım Galatasaray, 4-5 gündür Talisca konusunda belli teşebbüslerde bulundu ama onu biz alacağız!"
Insallah alirsiniz, amin.![]()