Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peters nasil oyuncu onu izleyenler daha iyi bilir ben kendisini oyle hic takip etmedigim icin birsey diyemem lakin boyu kisa olmasi biraz huylandiriyor ayni zaman ofansif olarak bazi eksikleri mevcut diyenler de var o yuzden bilemedim. Tchatchoua guclu ve dinamo gibi herif mac boyu kosup durur, rakip oyunculari bezdirmeyi de sever ama onun da bir huyu var o da cok kayarak top kapmasi. Bizim ligdeki hakemleri dusununce :)

Bonservis ucretleri birbirine yakin olursa Tchatchoua'yi daha cok isterim.
Yaa artık kısa boylu adam almayalım bir zahmet mümkünse

Hobbitsaray olduk anasını satayım yaa

Bütün hava topları sıkıntı oluyor sonra

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vasat Talisca transferini yüceltmek için Acun'un yalanları işte.

40 gündür top görmeyen adam Talisca.

Barcelona'ya bak 24 dakikada 4-0 yaptı biz ne zaman şöyle maç izleyeceğiz transfer yapın artık rahat rahat maç izlemek istiyorum.
İş işten geçtikten sonrs fark atsalar ne yazar
Real içeride Atletico'yu yendiği taktirde çok fazla puan verilecek takım kalmıyor, Mbappe her maç yazmaya başladı

azgın tırcı mı

IMG-20250126-234045.jpg

İş işten geçtikten sonrs fark atsalar ne yazar
Real içeride Atletico'yu yendiği taktirde çok fazla puan verilecek takım kalmıyor, Mbappe her maç yazmaya başladı
Birinde 20 milyon euro üzeri maaş alan 5 adam var diğeri 8 alt yapı oyuncusuyla oynuyor, doğru düzgün yedekleri de yok.

Analiz yapacaksın bari biraz derin değerlendir

Ya o degilde 1 sene once Arabistan'a transfer olup tekrar Fransa'ya donen Fofana icin Fransizlar sok olmustu, herifte fizik kondisyon kalmamis diye. Talisca 6-7 senedir Cin/Arabistan'da takiliyor onun fizik durumunu dusunun artik. Fener umarim cok maas verip oyle alir diye umuyorum.

Survivorcu yine reyting peşinde vermeyin ismini anarak.

Bizim yönetim azıcık seviyorsa takımı gider adam gibi sağ bek, stoper, 9.5 numara ve alternatif orta sahayı indirip cebinden vererek karşılıksız

Ziyech fesih yapar.

Üzerine de;

Jelert kira

Ya o degilde 1 sene once Arabistan'da oynayip tekrar Fransa'ya donen Fofana icin Fransizlar sok olmustu, herifte fizik kondisyon kalmamis diye. Talisca 6-7 senedir Cin/Arabistan'da takiliyor onun fizik durumunu dusunun artik. Fener umarim cok maas verip oyle alir diye umuyorum.
Şu geyiği yapıyorlar da adam her maç 7.5 üzeri puanla oynuyor

Gerçi bu istatistikleri çok sallamıyorum bok gibi oynayan Sallai'yi bile yüksek çıkarabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt