Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Talisca, Skriniar ve Carlos tamamen günü kurtarma hamleleri olsa da 3 tane önemli oyuncu biz ise sadece rotasyona Kutucu'yu aldık. Şu transfer dönemleri cidden bayıyor insanı ne güzel maçtan maça bekliyorduk transfer gündemi olmadan.

Survivörda nagihanla başedemeyen adam bizle mi başedecek yav? İçlerinden geçeceğiz hodri meydan!

Fofana gibi zaten doğal olarak güçlü yapısı olan bir adam bile son 2 haftadır 90 dakika oynuyor bir de 10 no kullanıyorlar kendisini. Rennes'im kümde düşme hattında şu an orada asıl sorun hoca Sampaoli hocaları sanırım, Sevilla'da da kötüydü o.
Arjantin milli takımında da kötüydü, Marsilya'da da kötüydü

Şili'ye copa america aldırdı diye parlayan boş bir herif gibi, benim izlenimim de öyle, başlarda biraz pozitiftim de Arjantin MTsi sonrası çizdim üzerini

Rashfordu aldığımızı duyunca aman tanrım didim.

Ya Rasford'u istememek ne demek. Ha problemleri var mı var o ayrı da sen hayatında Rasford mu gördünnnn heeee derler adama.

napoli kanat isi cok suruncemede kaldi rashford isini kovalamaya donebilirler yine bu arada

Rashford mu, kandırmayın Gassaraylıları :crushed:

macun yine bizden bahsetmis, dilinden düsmüyor sanli takimimiz, ne büyüksün GS.

Gerçi Okan hoca Antep maçında daha iyi kadro ile olmamız muhtemel dedi diye seviniyoruz da, Okan hocanın tutmuş duyumu yok, aynı kadro ile olmamız daha muhtemel geldi şimdi bana :asd::asd:

IMG_6931.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt