Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Plansızlık şu noktada var, ilk plan stoper ve Mikautadze misali birini almaktı, bir de olursa sol bek. 3lü oynanacaktı o kesin.

Sonra farklı stoperler de vardı işte Danso vs, onlara da gittiler onlar da olmadı, ee o zaman 4lü düşünelim sağ bek alalım dediler. Eren Elmalı da piyango mesela Berkan orta sahada kullansın odaklı bir işti onu bile alamadılar.

Bence özellikle Mika bölgesi çok planlıydı, Dybala, Gouri, Correa hatta sorulan Malen hepsi benzer profil adamlar ama hiç birini ikna edemedik, sıkıntı tam olarak burada.

Stoper konusunda Danso'ya 25 istiyorlar baştan beri bence olası değildi ama Skriniar'ı alabileceklerini düşündüler ki aladabilirdik bu kiralık sorunları olmasa.
İknayı gardi yapmıyo mu

Ahlatçılar etkisiz eleman bence gardi ikna edebilirse getiriyo edemezse getiremiyo

sara azıcık tuzlu da olsa ne kıymetli transfermiş yav. şuna bak ortalık menajerlerin az fazla komisyona sağa sola sokmak istedikleri ömrü yarılamış oyunculardan geçilmiyor

Serdar Aziz'le Crespo vardı. Rossi de kanatta bal yapmayan arı misali takıldı. Bir de 3lü oynadıkları için orta sahada 3'e 2 üstün kaldık. Kadayıflar da 3'e 3 kaldı yani. O maçta forvette Barış yerine sakat Icardi ile başlasaydık o maçın ilk yarısında o kadar üstün oynayamazdık bence.

Hatta ramstaki 3-0'lık maçı da yanlış hatırladım. Mertens yerine Barış oynamıştı forvet arkası. Icardi'nin arkasında 3 atletik adam vardı yani. Torreira Berkan'ı da sayarsak 5'i de diri.

Yunus, Osimhen, Sara kaliteli ok ama hepsi atletik. Basıp gidebiliyorlar açık alanda. Ziyek, Icardi asla gidemiyor. Zaten yenemediğimiz 2 maç da bu ikisinin ilk 11 oynadığı maçlar

Ön hatta koşamayan ayağına bekleyen 2 adam oynayınca derbiler büyük sıkıntı oluyor özetle.
Olm Crespo, Serdar falan kadayıf denecek adamlar değil Rossi de öyle. Aç bak kadrolara ciddi kalite farkı var o sezon, Jesus'un tek olayı atletik top oynamalarıydı zaten ciddi kalite eksikleri vardı. Sergio muazzam oynadı ilk maçta mesela, yönetti tüm takımı. Mertens ilk sezon hiç etki edemedi derbilerde ama bu sezon en iyisiydi maçın neredeyse.

Bu seneki ilk 11ler arasında da ciddi kalite farkı var, çok fazla hareketsiz oyuncu sorun yaratabilir ona okay de içerdeki maçı da alırsak atletizmle değil kaliteyle alırız bana göre.

Kiev maçından sonra haftasonu kadar transfer olabilir yalanı böylelikle patlamış oldu. Bırakın transferi bitmeye yakın oyuncu bile yok.

IMG_6933.webp

Tadic her ayağına top geldiğinde asist yapacak adam arıyor. Bu da her geldiğinde kaleye vuracak işte. hangisi daha faydalı olur meçhul
Tadic yuruse bile cok iyi pas dagitabiliyor ve kicini dayayip beki hep bosa kaciriyor. Talisca bunlari yapamayacak. Sut atacak o pozisyonu bulursa ama bence pas dagitan adam daha degerli su durumda. fb'yi pozisyona sokan ender adamlardan.

İknayı gardi yapmıyo mu

Ahlatçılar etkisiz eleman bence gardi ikna edebilirse getiriyo edemezse getiremiyo
Hiç bir transferde ana rol Gardi olmadı, hepsinde Gardi bağlantıyı kuran oldu ikna süreçlerinde vs ET vardı hep. Gardi sana isim getiriyor, oyuncuyu ikna edecek olan sensin. Icardi ve Torreira'nın özellikle hep onun adını vermesi bu yüzden.

Dybala'da direkt Gardi etkendi mesela ama ikna süreci Kavukçu'daydı. Mika vs mevzularında Gardi yok zaten piyasada. İtalya dışında Gardi yok diyebiliriz hatta, Skriniar'a da öyle yoğun dahil olduğuna ben inanmıyorum. Olmuş olan şudur, Skriniar ayrılabilir ister misiniz, yaptığı iş aracılık.

Oyuncuyu takıma gelmeye ikna edecek, planı anlatacak olan senin yöneticilerin, hocan.

Bu taraftara Cenk Ergünü bile arattığın için tebrikler i. hatipoğlu..

Şampiyonluktan hala eminim bende ne olursa olsun ama bu algılardan en çok oyuncuların etkilendiğini düşünüyorum ilk yarıda 3 attığımız maçlarda bile arkamıza yaslanamadık bir problem olduğu açık çözüm konusunu aşamadığımız aşikar gerilmemizin nedeni bu yönetim çözüm sunmuyor transfer dönemi geldi geçiyor hala skiniar, elmalı gibi boş işler peşindeyiz. Sezon başında Yb ye elendik, Beşiktaş tan 5 yedik kıyamet kopuyordu bi Osimhen ile ölü toprağını atabildik ama şuan yönetimde bir problem var ilgilendiklerimiz sızıyor adam alamıyoruz ve bunu atlatmak için bir çabamız yok sinirimiz buna

Her şey bir yana da yazın Aktürkoğlu'nu sırf Arias alınacak diye sattık, Arias'ı alamadık.

Koca sonbahar Arias yalamaları gerçekleşti, kesin alıyorduk aralıkta başka takımlarla haberleri çıktı, sonra bir anda isimler kesildi.

Şu işin arkasında ne var kimse bilmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt