Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.831
- 18.917
- 1.188
O 2000 den ne kadar kus varsa, ebenizi seveyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O 2000 den ne kadar kus varsa, ebenizi seveyim
Barcelonada para yok maasini odemesi vs sıkıntı onlarınBarcelona olmamasi icin bir neden varmi
Barcelona istiyorsa alir bizde havayi aliriz
2008de askerden Manisalı arkadaşım aramıştı bizim tarlada birşey bulduk , buralarda işin üstesinden gelme şansımız yok İstanbul'da tek tanıdığım sensin , çözebilir miyiz falan dedi birkaç TLF görüşmesi yapmıştım bayağı detaylı falan böyle sonra ilgilenmedim , Taksim'de barlarda şarkıcılık yapan başka bir arkadaşımla görüştüm 2012 lerde , x arkadaşı hatırlıyonmu dedi İzmirli başka bir arkadaş, böyle böyle gömü olayı adamları Kastamonuya köyüne falan götürmüşSpil dağı güzel bir doğa harikası da, bu tür denemelerde olmuyor değil sjsj şu sıralar durgun ama sanırım bu tür haberler pek yok
Dogru Olmo noldu adamlar onu oynatamiyorBarcelonada para yok maasini odemesi vs sıkıntı onların
Kari da versinlerDogru Olmo noldu adamlar onu oynatamiyor
Rashfordu ne yapacaklar
Olmoyu bize versinler bari
olmoyu cözduler bir sekilde rashford isi zor baya rashford un baya ciddi feda vs etmesi lazim bir seyleriDogru Olmo noldu adamlar onu oynatamiyor
Rashfordu ne yapacaklar
Olmoyu bize versinler bari
Bu saatte başka hangi amaç için ziyaret olabilirdi
Bizim bot yigit de oralarda geziyodurziyaretçiler böyle robotlar
Ekli dosyayı görüntüle 276634
Ekli dosyayı görüntüle 276635
gelip abuk subuk konulara bakıyolar
Ziyaretçilerden kara para akladığın söyleniyor
Bu kişiler kayit olmalı diyorum
Bundesligada iyi genç gurbetçi listesi çıkarsanaBizim bot yigit de oralarda geziyodur