Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spil dağı güzel bir doğa harikası da, bu tür denemelerde olmuyor değil sjsj şu sıralar durgun ama sanırım bu tür haberler pek yok
2008de askerden Manisalı arkadaşım aramıştı bizim tarlada birşey bulduk , buralarda işin üstesinden gelme şansımız yok İstanbul'da tek tanıdığım sensin , çözebilir miyiz falan dedi birkaç TLF görüşmesi yapmıştım bayağı detaylı falan böyle sonra ilgilenmedim , Taksim'de barlarda şarkıcılık yapan başka bir arkadaşımla görüştüm 2012 lerde , x arkadaşı hatırlıyonmu dedi İzmirli başka bir arkadaş, böyle böyle gömü olayı adamları Kastamonuya köyüne falan götürmüş😁 , babamla bile tanıştırdım dedi sonra 1 ay gibi koptuk dedi , cinayet falan olmuş işin finalinde haberlere falan çıkmıştı , Allah muhafaza , çok sıkıntılı birkaç ceteydi

1 aralar Fb yöneticisi Galatasaray toplantısına da katılıyodu.Sonra başkan değişimi oldu.Burak gibi ibra edilmeyebilirler..

ziyaretçiler böyle robotlar

1737934658080.webp

1737934754273.webp

gelip abuk subuk konulara bakıyolar

Kulüp avukatlarından tanıdığı olan var mı ya.

Bir tane şeref yoksunu tw osimhene ırkçılık yapmış. Adı belli çalıştığı kurum belli.

Bunlar artık çok oluyor bir iki tanesini ağlatmak gerekiyor.

Transfer sezonu bitecek, hala eksik mevkilere takviye yok. Bu kadroyla mı Avrupa'da final oynayacağız? Çocuk bile inanmaz bu saçmalığa.

Mevcut kadro ile Avrupa Ligi'nde başarı falan zaten hayal de, eğer lig şampiyonluğu da giderse bunun hesabını kim verecek?

Galatasaray başka kulübe benzemez. Galatasaray'da şampiyon olamamak felaket anlamına gelir. Umarım yönetim "2 senedir şampiyonuz zaten. Bu sene olmasak ne olacak?" Kafasında değildir.

10 sene üst üste şampiyon ol, 11. Sene yine olmak zorundasın. Burası Galatasaray. Olamadığın an gidersin, yerine şampiyon yapacak ekip gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt