Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En büyük rakibimiz ofansta birçok seçeneği olmasına rağmen, yine ofansif oyuncu aldi. Biz 1 aydır osimhenin ayağına çabasına bakıyoruz. Mertens gol katkısı kalmadi aylardır. Hala bekliyoruz ya , skandal .

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ha bu arada ben rashfordun buraya düşeceğinize düşünmem adamım premier ligde takımlar sıraya girer buraya gelse 15 den aşağı maaş beklentisi olmaz

suyun karşı tarafı 3. maliyetli transferini getiriyor bugün. Bizim simitçi ile gazozcu A.Kutucu'yu 1 ayda anca alabildi.

Eskiden "Simit sat onurlu yaşa" mottosundan simitin yanında şerefini satanlara geldi olay

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Ha bu arada ben rashfordun buraya düşeceğinize düşünmem adamım premier ligde takımlar sıraya girer buraya gelse 15 den aşağı maaş beklentisi olmaz
Barça olmazsa dortmund alır bunu da buraya yazayım. Geçen hafta ilgilendiler zaten. Ben de bize dusmeyecgi kanısındayım

Osimhen piyangosu vurmasa ve Sara'nın kimyası tutup Kadıköy galibiyeti gelmese zaten baştan havlu atmıştık.

Böyle giderse 8 puandan şampiyonluk verip Avrupa'da da rezil oluruz. Hoş saçma sapan beraberliklerle yeterince rezil olduk gibi ama neyse...

Barça olmazsa dortmund alır bunu da buraya yazayım. Geçen hafta ilgilendiler zaten. Ben de bize dusmeyecgi kanısındayım
Dortmund almaz da başka bi yere gider dortmundun buna verecek maaş bütçesi yoktur Dortmund’un profili daha çok potansiyelli oyuncular üzerine kurulu ya bu herif 8-10 milyondan aşağı imza atmaz Türkiye ye gelme durumu olsa şerefsiz Koç atlar zaten araya ordan anlarsınız

Paralel fener yapılanması tff mhk heryere sirayet etmiş. Ulan bu değil miydi Dybala transferini yago piçine sızdıran kripto?

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Bana göre Avrupa hayali geçen hafta bitti de, resmi olarak Perşembe gecesi tescillenecek. Ki bu beceriksizler halen böyle gevşek gevşek davranırlarsa Pazartesi günü Gaziantep maçı ile birlikte ligi de kaybetmeye başlayacağız.

Dünde yazdığım gibi Dursun'un sonunu bu rezil 3'lü transfer komitesi hazırlıyor. 8 puan farktan şampiyonluk giderse kulüpte taş taş üstünde kalmaz.

Sizce Fener bizim maça kaybetmek için beraberlik iyi diyerek mi çıkar yoksa bütün riskleri alıp kazanmaya mı çıkar ?.

-Kendi tahminim: Kaybetmemeye çıkacakları yönünde
Kaybetmemeye çıkacaklar ve geçen seneki gibi yine ortamı germeye çalışacaklar. Bu şerefsizleri iliklerine kadar tanıyoruz artık.

Bankalar birliği, Florya ihalesi, yeni tesis falan bu işleri de bu ve bunlara benzer adamlar yönettikçe lehimize hiçbir katkı/fayda çıkacak durum olmaz.

Aksine bu çapsızları daha da zengin ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt