Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Okan Burukun kankisi abdullah gsye cincon demiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
suyun karşı tarafı 3. maliyetli transferini getiriyor bugün. Bizim simitçi ile gazozcu A.Kutucu'yu 1 ayda anca alabildi.
Barça olmazsa dortmund alır bunu da buraya yazayım. Geçen hafta ilgilendiler zaten. Ben de bize dusmeyecgi kanısındayımHa bu arada ben rashfordun buraya düşeceğinize düşünmem adamım premier ligde takımlar sıraya girer buraya gelse 15 den aşağı maaş beklentisi olmaz
başka adam almayı beceremiyorlar çünkü. Başkanı,hocası, topçusu Gs li olan kulüpten bile 1 ayda alabildi şovmen herifler.Kutucu kaçıyor muydu onu da anlamadım. Önce önemli transferleri yap bütçe elverirse Kutucuyu da al. Şimdi para yok derler.
Dortmund almaz da başka bi yere gider dortmundun buna verecek maaş bütçesi yoktur Dortmund’un profili daha çok potansiyelli oyuncular üzerine kurulu ya bu herif 8-10 milyondan aşağı imza atmaz Türkiye ye gelme durumu olsa şerefsiz Koç atlar zaten araya ordan anlarsınızBarça olmazsa dortmund alır bunu da buraya yazayım. Geçen hafta ilgilendiler zaten. Ben de bize dusmeyecgi kanısındayım
Yav erden başkan gezmeye gidiyordur bunuda herşey güzel olacak demiştir şampiyonluk öinvalinde doğruysa bile
Ha bu arada ben rashfordun buraya düşeceğinize düşünmem adamım premier ligde takımlar sıraya girer buraya gelse 15 den aşağı maaş beklentisi olmaz
Kaybetmemeye çıkacaklar ve geçen seneki gibi yine ortamı germeye çalışacaklar. Bu şerefsizleri iliklerine kadar tanıyoruz artık.Sizce Fener bizim maça kaybetmek için beraberlik iyi diyerek mi çıkar yoksa bütün riskleri alıp kazanmaya mı çıkar ?.
-Kendi tahminim: Kaybetmemeye çıkacakları yönünde