Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paralel fener yapılanması tff mhk heryere sirayet etmiş. Ulan bu değil miydi Dybala transferini yago piçine sızdıran kripto?

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Bütün medya onlarda. Şimdi dijital programları da satın almış. Herkesi mamalamis. Lig desen on tane paf takım yapmış kendilerine. Bizim baştaki beceriksizler hala uyusun. Takımın form durumu berbat durumda hala transfer yok. Avrupa desen en kolay kurada ilk 8 işi son maça kaldı. Eğer uyanırlar ise geç değil. Okan hoca perşembe fırsatı kaçırmaz inşallah. Bence butun sezonu bu maç belirleyecek

beni sal @Feramuz Kayalar

Angry Leonardo Dicaprio GIF
Lafla feramuz yürümez. Önce ibanina 3 bira parası at, sonra gel bana dua et

şu çok açık benim gözümde

bu sezon nasıl gideceğini göreceğiz

ama yeni dönemlerinden itibaren ağızdan çıkan laflarla geçrekleşen işlere bakınca, önümüzdeki sezon aynı yönetim kriz sezonu yaşayacak bu apaçık belli.

valla umarım bu yönde bir düşüncesi ve bir desteği vardır içeride

güvendiğim başka 1 tane adam yok.
Bu heriflerin olduğu yere dönmez de, sezonu bir şekilde tamamlayıp yazın seçim yapmaları lazım. Başkan olarak dönmeli erden timur. Ya da dursun bu sportif aş.nin hepsini defedip bir şekilde erden timuru ikna ederse diye boşa ümit besleyebiliriz sadece

rashforda kim çöp dedi yaw birçok kişiymiş bi de

kendiniz senaryo uyduruyonuz

Rashfordi Zahayla kiyaslayanlar vardı da abi hiç alakalari yok.. Rashford inanılmaz hızlı bir herif Zaha genelde fiziğini kullanarak Nwakaeme gibi çalım atardi.. yaşı da henüz 27 bir osimhen değil elbet ama ona yakın zorlukta bir iş

Rashfordi Zahayla kiyaslayanlar vardı da abi hiç alakalari yok.. Rashford inanılmaz hızlı bir herif Zaha genelde fiziğini kullanarak Nwakaeme gibi çalım atardi.. yaşı da henüz 27 bir osimhen değil elbet ama ona yakın zorlukta bir iş
Zahanın normal yaşından bir +5 İ vardır bence

Köpek gibi geri getirecekler erden Timur’u seyret sadece abi
Umrunda olmaz. 2015-2017 arası rezil etti gs'yi başarısızlıklarıyla aylarca istifa diye yırtındı taraftar istifa etmedi, gitti üstüne bidahaki seçimde aday oldu. Mustafa cengiz kurtardı bizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt