Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakambu kendi gitmek istediği için bir şey diyemeyiz tabi de futbolculukları düşünüldüğünde hangisinin yedek kulübesinde olmasını isterdiniz? Teknik olarak değerlendirseniz yani.

Bakambu mu? Batshuayi mi?
İkaiide hiç formamızı giymemiş olsun herkes batsu der ama yedek olarak bakambu daha iyiydi bencede

Fb maçına kadar maçlarımızı kazanırsak ve fb maçına en az 6 puan fark ile girersek o maç sezonun finali olur. Kazanırsak lig biter.. Bizim önce 3 maçımızı kazanmamız lazım. Ama öyle ama böyle
Takım toparlanacak inancım tam Okan buruk ne yapar ne eder toparlar her sezon bu iniş çıkışı yaşıyoruz

Günaydın canım nasılsın
1737969020414.webp
gibiyim dostum

sen?

ligde daha 18 maç var.. 3-5 maç varmış da 6 puan fark varmış her maç garantiymiş gibi bir havaya giriliyor.. ligin ikinci yarıları her zaman daha sert geçer.. kaleci akılda burayı bitirmiş.. oyuncuların performansı düşüyor.. taraftar sürekli oyuncu yeme derdinde.. toplasan 11 zor çıkarıyoruz.. önlemlerin alınması gecikiyor..

ligde daha 18 maç var.. 3-5 maç varmış da 6 puan fark varmış her maç garantiymiş gibi bir havaya giriliyor.. ligin ikinci yarıları her zaman daha sert geçer.. kaleci akılda burayı bitirmiş.. oyuncuların performansı düşüyor.. taraftar sürekli oyuncu yeme derdinde.. toplasan 11 zor çıkarıyoruz.. önlemlerin alınması gecikiyor..
Taraftar biraz kendine çeki düzen vermeli en ufak bişeyde ıslık küfür kıyamer kopuyor

Dursun başkan taburcu oldu da - hiç bir şeye el atmadı heralde henüz.

Bu kansızlar yalandan bi oyuncu transferi yapıp konuyu kapatacak bak görürsünüz..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Neyse bugunde transfer olmayacak.

Bunlar geçen sene Boey’i satıp yerine oriye’yi getirmiş adamlar. Bu beceriksiz yönetim ve Okan Buruk ile kadronun güçlendirileceğine ihtimal vermiyorum.

Haftalardir Mikautadze ve Gouiri ile bosuna zaman kaybettiler simdi de Rashford icin Subat ayini bekliyorlar.

O paralar ile simdiye kadar Keito Nakamura falan alinirdi bunu bile dusunemiyorlar.

Gene bi arap musallat edecekler

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt