Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa artık hayal tek gerçek lig.

eyüp efe metehan yusuf filan numunelik kadroya yazilmis olsun diye duruyor orada zaten bu cocuklara forma falan verilmez

jelert, nelsson, ziyech, icardi ve yusuf zaten yabanci kontenjaninda ise yaramiyor.

skandal bir rotasyonumuz var. rotasyon yok desek daha dogru olur.

Beyler Samsunspor’un başkanı niye Galatasaraylıyım diye olur olmaz her yerde röportaj veriyor ben eminim transferin son günlerinde görüp anlayacağız. Bakalım kimi bizi iteleyecek o yağlı kazığı merakla bekliyorum.

Bizimkiler transfer yapamayacak, Samsun’un başkanı son günlere yakın Dursun’u arayıp başkanım bu yağlı kazıklardan hangisini sokalım size diyecek. Dursun da tepkiler biraz dinsin diye birini seçecek.
Gelecek seneye kadar cezaları var takımdan kimsenin gitmesini istemezler.

Alamazlarda adam Galatasaraylı bu arada :asd:
Geçen belediye başkanını da darlıyordu.

Değişik bir adam

Gardiyle beraber fırsat kolluyoz :D
1737975578274.webp

Avrupayı saldıklarını malma maçından beri diyorum. Takviye falan gelmez oraya hatta. Hiç ajaxa falan uğraşmaya gerek yok.

Edebimizle elenmemiz gerekiyor. yusuf metehan nelsson falan çıksın maçlara

şu insan pazarı dönemi de bitse de, hem oyuncular hem taraftar sadece maçlara konsantre olsak.

sadece maç olan dönemlerde, takımımız kadar güçlü oluyoruz.

transfer dönemlerinde ise yönetimimiz kadar.

Kume düşecek hatay ve üstüne avrupa liginin en kötü takımı kiev i üst üste 2 maçta yenemezsen rakibin de umutlanir maalesef..Bunlar bu iki leş takıma puan veriyorsa her maçta takilir umudunu vermiş olursun böylece..

Sadece hatay i yenmiş olsak goztepe maçında golü yedikleri an yine ali koç istifalar,oyuncu ıslıklamalar başlayacaktı ama o umudu verdik maalesef...

Bu takıma kritik anlarda sakın kalıp skor yapabilecek 1-2 adam lazım ön tarafa..Geçen sezon ligin 2.yarisi daha az pozisyona girip birsuru gol atıyorduk..Çünkü icardi,ziyech gibi ilerde işi bitirebilecek adamlar vardı...Alanya,konya,kasimpasa,adana gibi deplasmanlarda zorlansak da 3-4 gol atıp geliyorduk...Maalesef şu anki takım bunu yapamaz bu dönemde...Eyup,hatay maçları tarzı deli gibi gol kaçırıp puan kaybetme olayını 4-5 maçta bir yaşarız gibi duruyor..Gol vuruşuna güvenebileceğin bir tane adam yok maalesef ilk 11'de..Son 2 maç bir sürü pozisyon sadece 2 penaltı golü var...Barış,yunus ve osimhen in skoruna güvenilmez..

Her yil bilmem.kac oyuncu alip her yil kadromuz eksik olmasina bir anlam veremiyorum, tuaf tuaf oyuncu aliyoruz ve sonra elimizde patliyor, getirin artik adam akli bir yabanci SD ömründe hic transfer yap.amis adamlar bundan sorumlu oluyor. Beceremeyice menajerlerin kuklasi haline geliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt