Sercan Sönmez
10 Numara!
- 20 Ocak 2011
- 10.406
- 3.125
- 2.118
Bu arada Ahmet kutucu çok kolay goller atıp kolay geçecek maçların cogunda farkı açmamıza sebep olcak bu yazı burda dursun
İlk maç performansı moralimi bozdu umarım iyi çıkar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada Ahmet kutucu çok kolay goller atıp kolay geçecek maçların cogunda farkı açmamıza sebep olcak bu yazı burda dursun
ıskarta olmuş adamları işte belki caa stellar'da falan vardır belki birkaç tane adam.Hangi menajerler giriyo bilmiyorum kulübeİyi menajerler futbolcularını bizim lige getirmez ama.
Avrupa artık hayal tek gerçek lig.
Gecmis olsun.Bursa'da deprem oldu. Fena salladı.
Avrupa artık hayal tek gerçek lig.
Gelecek seneye kadar cezaları var takımdan kimsenin gitmesini istemezler.Beyler Samsunspor’un başkanı niye Galatasaraylıyım diye olur olmaz her yerde röportaj veriyor ben eminim transferin son günlerinde görüp anlayacağız. Bakalım kimi bizi iteleyecek o yağlı kazığı merakla bekliyorum.
Bizimkiler transfer yapamayacak, Samsun’un başkanı son günlere yakın Dursun’u arayıp başkanım bu yağlı kazıklardan hangisini sokalım size diyecek. Dursun da tepkiler biraz dinsin diye birini seçecek.

Gardiyle beraber fırsat kolluyoz
Gardi'nin hedefinde Rashford'un kiralanması yoksa ben de 1 şey bilmiyom yavBorussia Dortmundla anlaşamadılar onlara Sane fırsatı çıktı Milan da başka futbolcularla ilgileniyo 1 yandan.Barcelona da Ansu Fati'yi gönderebilirse alacakmış..
Büyüklük 4.1 açıkladılar. Bu nasıl 4.1 yav?fena bir deprem oldu