Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu şikeciler ne yaparsa yapsın.Hiçbir önemi yok.Bunlara gelen adam ya şerefsizdir yada paragöz.Bunlara kalite olarak yaşlı oyuncular dışında kimse gelmez.
Bunların kadrosunda en az 20 tane adam var en az 2,3 milyon para alan.Bonservisler falan nasıl oluyor arkadaş bu.Şerefsiz uefa şerefsiz federasyon yatacak yeriniz yok.

Bize transfer yapmakla bunlara transfer yapmak bir değil.İşte bu yüzden başımızdaki adamlardan nefret ediyorum.Hem iş bilmezler hem Sözde Galatasaraylılar.

Burada biz adam gibi transferler yapsak zaten bunlarda bir gram umut kalmayacak ama işte hem çapsız yönetim hem okan buruk şampiyonluğu vermek için ellerinde geleni yapıyor.Geçen senede ellerinden geleni yaptılar iş bilmezler başaramadılar.Ama bu sefer başaracaklar haa gayret…

çok kötü bir transfer komitemiz var. Tarihimizdeki en iyi maddi dönemi yaşarken, tarihimizin en ama en en en kötü transfer komitesine sahibiz. Yazık ki çok yazık. Eskiden futbolcu işe anlaşırdık para yetmezdi kulübü vermezdi, şimdi istisnasız tüm futbolcular muhattap bile olmuyorlar bizimkilerle. Külüp tarihinde paramızla transfer yapamıyoruz dedirten ilk tek yönetici bunlar olur. Daha kötüsü şerefsizim gelmezdi başımıza.

Jota, Celtic'e geri dondu. Bonservisi 10 milyon euro.

Assignon (Kiralık + 7.500.000 Euro-opsiyon zorunlu)
Jonathan David (14.000.000 Euro + %10 Kar Payı)

Bir de kiralık stoper bulsunlar Nelsson gidiyorsa ben fitim.

Ama orta saha da gelirse ballı börek olur.

Umudum ise yok.
Bu david direk santrafor degilmi osimhen gibi atletik ve bitiriciligi son derece dusuk olan adam seneye osimhen gidince dusunuluyorsa okey ama su anda bize bitirici biri lazim

Menajerlerin kucağına düştük. Ulan Dursun ve yönetimi siz akıllanmazsınız yav.
Adam akıllı Sportif Direktörün yoksa hep öylesin. Erden Timur ilk sezonunda mesela Grillish gelse Torreira olmuyordu, Pedro gelse Mertens olmuyordu gibi detaylarımız var hep bize düşeş olan. Aslında uzun zamandır planlı işimiz yok çünkü Profesyonel bir futbol aklımız Sportif Direktör vb. yok. Burada bence Okan hocada da problem var bir kere çok kararsız kalabiliyor bir de imkansız isimleri isteyip zaman kaybettirdiği de oluyor Erden Timur zamanından bile böyle. Bunlar hep eski kalmış yönetim tarzı profesyonelleşmeden de bunlar devam eder. Alt yapının başında Emir Kıvırcık gibi iktisat mezunu adam var hala Mustafa Cengiz zamanından beri neden sırf GK üyesi gönderip tepki almayalım diye. Erden Timur oraya Alman bir adam getirmeye çalıştı getirdi de ama adama iş yaptırmadılar bu Emri Kıvırcık ve Orhan Atik denen adam.

Biri bigün bana Cenk Ergünün yokluğunu arayacaksınız dese, herhalde oturma organımla gülerdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt