Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bitiyor işte

disasi villa ile anlaşıyor
danso wolvesa gidiyor

bir bir bitiyor transferler :D

giphy.gif

Getirmek burada önemli olan ve yöneticilik başarısı oluyor zaten. Transfer yapmak için transfer yapılacaksa hiç yapılmasın daha iyi. Diego Carlos bize yazıldığında mesela sakatlık sonrası iyi durumda olmadığını yazdım. Skriniar için bize gelirken bile 6 atlık 3-3.5'tan fazla verilmemesi gerektiğini yazmıştım. Mesela Vince Osuji- Brugge'a 3 milyona transfer oldu bunu biz deneyebilmeliydik en basitinden. Daha tam olarak piyasa yapmamış isimlere gidip getirebilirsin. Bir menajer piyasası var menajerler aynı oyuncuları büyük takımların hepsine öneriyor yüksek parayı veren alıyor gibi bir ortam var şu an.
Yönetici falan önemli ama o tür bir yönetici nadirdir. hergün alay edilen bir lige kimse gelmek istemez.. gelen de zaten belli.. ya yatmaya geliyor ya tonla para alıyor ya da dışlanmış genel olarak futboldan.. sen en basitinden mertensi buraya 25te getiremezsin bunun gibi milyon örnek bulursun da sneijder 1 tane oluyor..

Zaten iyi oyuncu trye düşme şansı düşük birde bu kötü niyetli beceriksiz herifler ile imkansız halde.Menejerler çakar geçer.

Adana Demirspor'un bir önceki dönemde ikinci başkanlığını yapan Metin Korkmaz:

"Galatasaray, Maestro'nun transfer koşullarını sordu. Ama anladığım kadarıyla onların transferdeki önceliği kanat forvet. Bu transferi gerçekleştirdikten sonra Maestro'yu transfer edebileceklerini duyurdular. Sıcak bakıyorlar. Bizim onun transferiyle ilgili belirlediğimiz taban fiyat 5 milyon Euro."
Bir onceki donemde ikinci baskan ise nasil su anda fiyat falan belirlemis?

eksik kadronun sebebi bizzat kendisidir

ortasaha istemiyor

alınan bekleri çöp ediyor

yedeklere formayı adaletli dagıtmadıgı icin küstürüyor

aktürkoğlunu son gün satıp yerine kimseyi almamayı hocanın tercih ettiğini sanmıyorum. ya da bana sallaiyi alın, avrupaya yazmasakta olur diye beyanat vermemiştir.

boeyin önemini vurgulayıp beklerde kaanla berkanla şampiyonluğa oynamayı da hoca tercih etmemiştir.

doue bissaka varken ille jelerti alın da dememiştir. angelino dışında beklerde büyük karavanası yok bence. yedeklere adaletli forma dağıtmıyor -- altı çok boş, bu takımda sahada yürüyenlere bile hoca fazlasıyla şans verdi, hatta bu konuda kendisi hatalı bence.

ortasahasız oynama fantezisi, geç değişiklikler, geçen sezon final maçlarına sıvaması vs. doğru bu tip eleştiriler bence de ok.

Yönetici falan önemli ama o tür bir yönetici nadirdir. hergün alay edilen bir lige kimse gelmek istemez.. gelen de zaten belli.. ya yatmaya geliyor ya tonla para alıyor ya da dışlanmış genel olarak futboldan.. sen en basitinden mertensi buraya 25te getiremezsin bunun gibi milyon örnek bulursun da sneijder 1 tane oluyor..
Ben de zaten 25 yaşında Mertens yada Sneijder beklemiyorum illa. Ama Brugge'a 3 milyona giden Osuji sana da gelir mesela. İsmael Kone'yi getirebilirsin gibi sürekli 30+'a gidip o kadar yüksek para vermek bana göre yanlış.

Bence yönetim Elias'a o kadar para verdik, Elias oynasın sağ bek transferi yapmayalım diye Okan hocayı zorluyor.

Bir planımız olduğunu düşünmüyorum avrupada transfer kapanınca bakıcaklar duruma göre işte bu çokk net!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt