Oguz Can
Tecrübeli Üye
- 14 Nisan 2024
- 5.041
- 2.932
- 1.023
bitiyor işte
disasi villa ile anlaşıyor
danso wolvesa gidiyor
bir bir bitiyor transferler![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bitiyor işte
disasi villa ile anlaşıyor
danso wolvesa gidiyor
bir bir bitiyor transferler![]()
Yönetici falan önemli ama o tür bir yönetici nadirdir. hergün alay edilen bir lige kimse gelmek istemez.. gelen de zaten belli.. ya yatmaya geliyor ya tonla para alıyor ya da dışlanmış genel olarak futboldan.. sen en basitinden mertensi buraya 25te getiremezsin bunun gibi milyon örnek bulursun da sneijder 1 tane oluyor..Getirmek burada önemli olan ve yöneticilik başarısı oluyor zaten. Transfer yapmak için transfer yapılacaksa hiç yapılmasın daha iyi. Diego Carlos bize yazıldığında mesela sakatlık sonrası iyi durumda olmadığını yazdım. Skriniar için bize gelirken bile 6 atlık 3-3.5'tan fazla verilmemesi gerektiğini yazmıştım. Mesela Vince Osuji- Brugge'a 3 milyona transfer oldu bunu biz deneyebilmeliydik en basitinden. Daha tam olarak piyasa yapmamış isimlere gidip getirebilirsin. Bir menajer piyasası var menajerler aynı oyuncuları büyük takımların hepsine öneriyor yüksek parayı veren alıyor gibi bir ortam var şu an.
Hedefi olan takım böyle yapar zaten, bizim yönetim ile hedef koymak komik.Fener 1 transfer daha yapmak istiyormus, enteresan adamlar hala doymadi.
Gökenim hoşgeldinS a, ben geldim, Aziz yoksa futbol konuşalım
Reddetmis son haberlere gore bunlari ve bizi.Fener Rashford cekip transferi kapatirsa sasirmam
Sonra oturup izleriz
Bir onceki donemde ikinci baskan ise nasil su anda fiyat falan belirlemis?Adana Demirspor'un bir önceki dönemde ikinci başkanlığını yapan Metin Korkmaz:
"Galatasaray, Maestro'nun transfer koşullarını sordu. Ama anladığım kadarıyla onların transferdeki önceliği kanat forvet. Bu transferi gerçekleştirdikten sonra Maestro'yu transfer edebileceklerini duyurdular. Sıcak bakıyorlar. Bizim onun transferiyle ilgili belirlediğimiz taban fiyat 5 milyon Euro."
eksik kadronun sebebi bizzat kendisidir
ortasaha istemiyor
alınan bekleri çöp ediyor
yedeklere formayı adaletli dagıtmadıgı icin küstürüyor
Ben de zaten 25 yaşında Mertens yada Sneijder beklemiyorum illa. Ama Brugge'a 3 milyona giden Osuji sana da gelir mesela. İsmael Kone'yi getirebilirsin gibi sürekli 30+'a gidip o kadar yüksek para vermek bana göre yanlış.Yönetici falan önemli ama o tür bir yönetici nadirdir. hergün alay edilen bir lige kimse gelmek istemez.. gelen de zaten belli.. ya yatmaya geliyor ya tonla para alıyor ya da dışlanmış genel olarak futboldan.. sen en basitinden mertensi buraya 25te getiremezsin bunun gibi milyon örnek bulursun da sneijder 1 tane oluyor..
Bizim almak istediğimiz biri olursa araya gireriz diye fırsat bekliyotlar işte.Fener 1 transfer daha yapmak istiyormus, enteresan adamlar hala doymadi.
Bu sefer oldu galiba