Cem Kaya
Büyük Kaptan
- 20 Mart 2012
- 28.713
- 16.070
- 2.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar bile transfer yapıyor
Ben bunadursun,avaneleri ve okandan sezon sonu kurtulmamız lazım hepsi vizyonsuz herifler
Boey ayrılığı sonrası gayet zorlandık ama, transfer gerek yine. Transfer yapmazsak da hala en büyük aday biz oluruz bu ayrı denklem ama.Geçen Ocak ayında da Fener şampiyondu.
Gene aynı terane.
Bonucci Cengiz Krunic…
Biz Berkan’ı geri çağırdık diye dalga geçiliyordu
zaten yanlış.. mesele durum tespitini bence doğru yapmak.. pazara düşen, yüksek maaş isteyen birilerini alma ihtimalimiz ile bir iki tane istisna ismi takip ederek isteyerek alma ihtimalimiz kıyaslanamaz bence.. çok da şey yapmamak lazım son 10 sene transferlere bakılsa yeter.. morutanı çikaldauyu bile kaça aldık.. iyi futbolcu özellikle genç ise dünyada hemen hemen her kulüp takip ediyor.. bilinmez öngörülmez şey çok fazla değil..Ben de zaten 25 yaşında Mertens yada Sneijder beklemiyorum illa. Ama Brugge'a 3 milyona giden Osuji sana da gelir mesela. İsmael Kone'yi getirebilirsin gibi sürekli 30+'a gidip o kadar yüksek para vermek bana göre yanlış.
Son Dakika: Sermaye, Galatasaray'da
Boey ayrılığı sonrası gayet zorlandık ama, transfer gerek yine. Transfer yapmazsak da hala en büyük aday biz oluruz bu ayrı denklem ama.
Sağ bek, 9.5, kanat, stoper hepsini oynayabiliyormuş tekte çözmüşler.Sağ bek mi?
Sağ bek, 9.5, kanat, stoper hepsini oynayabiliyormuş tekte çözmüşler.