Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatay maçında kaybedilen 2 puan ve 1 transfer ve göz göre göre hakemlerce desteklenmeleri tüm rüzgarı onların arkasına verdi. Tabiki oynadığımız oyun da.

Yahu hadi transfer beceremiyorsunuz, Erdenin mirasını yiyorsunuz, bunlarıda mı takip edemiyorsunuz, siz neyi yönetiyorsunuz ? Her masadayız ensenizdeyizden geldiğimiz duruma bak. Şerefsizim başarısızlıktaki tek temennim bunların defolup gitmesi olacak. Rakiplere kızmıyorun niye kızayımki, meydan boş çiftlik ohh mis gibi. 10 tane yönetici 2 topçunun peşinde ülke ülke gezdirilirken meydanda kim olcak tabi. Afedersiniz bi salatalık tuz atasözü vardırda neyseee.

1737992023472.webp

Haluk yanar döner bir adam; ya çok da şey yapmamak lazım. Vermiş olduğu transfer haberleri tam çıkmayınca yönetime savaş açtı.
Kendi teknikdirektörünü yalancı çıkaran yönetim muhabirlere gaztecilere neler yapmaz. Yüklenip durmayın Hy ye, o olmasa ifb ile federasyonun yaptığı rezilliklerden haberimiz olmayacak. koç ve acun, Haluk ve Gökhandan korktuğu kadar bizim yönetimden korkmuyordur. Sinek 2li diyolar zaten kendi aralarında koskoca bizim başkana.

Kendi teknikdirektörünü yalancı çıkaran yönetim muhabirlere gaztecilere neler yapmaz. Yüklenip durmayın Hy ye, o olmasa ifb ile federasyonun yaptığı rezilliklerden haberimiz olmayacak. koç ve acun, Haluk ve Gökhandan korktuğu kadar bizim yönetimden korkmuyordur. Sinek 2li diyolar zaten kendi aralarında koskoca bizim başkana.
Aynen çok korkuyorlar acunlar o yüzden acun abi diye ses kayıtları çıkıyor

Samos’un tayfadan iki kişi şu tweeti girdi

Kadro yu bişey zayıf göstermiyor, maalesef çoğu bölge alternatifsiz doğal olarak kadro zayıf.
Mertens,
Yunus,
Torreira
İsmail
bunların yedegi yok
sağ bekte oynayabilecek adam yok.
Stoper de 4. yedek yok.
Bu kadro ile ne yaparsan yap şampiyonluk çok zor. Tek oyuncun tökezlese yerine kimseyi koyamıyorsun ve bunlar da insan bir yerde patlayacaklar.
Son gün Oshimen gelmese biz dükkanı kapatmıştık simdiye kadar hatta beşiktaşin durumunda falan olurduk.
Bu yönetim gitmeden olumlu birşey olması sadece tesadüf eseri olur.

Buna sonuna kadar katılıyorum. Oynadığımız futbol fiziksel olarak çok ama çok yorucu. Hal böyle olunca yorulan oyuncuların performansı çok düşüyor. Yerlerine alacak adam da yok ki dinlenebilsinler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt