Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beşiktaş o kadar kucağa alışmış ki artık inmiyor.
Bu sefer oldu galiba
Kendi teknikdirektörünü yalancı çıkaran yönetim muhabirlere gaztecilere neler yapmaz. Yüklenip durmayın Hy ye, o olmasa ifb ile federasyonun yaptığı rezilliklerden haberimiz olmayacak. koç ve acun, Haluk ve Gökhandan korktuğu kadar bizim yönetimden korkmuyordur. Sinek 2li diyolar zaten kendi aralarında koskoca bizim başkana.Haluk yanar döner bir adam; ya çok da şey yapmamak lazım. Vermiş olduğu transfer haberleri tam çıkmayınca yönetime savaş açtı.
Aynen çok korkuyorlar acunlar o yüzden acun abi diye ses kayıtları çıkıyorKendi teknikdirektörünü yalancı çıkaran yönetim muhabirlere gaztecilere neler yapmaz. Yüklenip durmayın Hy ye, o olmasa ifb ile federasyonun yaptığı rezilliklerden haberimiz olmayacak. koç ve acun, Haluk ve Gökhandan korktuğu kadar bizim yönetimden korkmuyordur. Sinek 2li diyolar zaten kendi aralarında koskoca bizim başkana.
Evet Melihim, bütün dedikleri çıkıyorAzgın tırcımı
Ndouru geri vercekler, onlarında kiralık hakları açıklcak. Yeminle psg bile dumur olmuştur bu şikeye. Yazık yav şu jk ya. Resmen metres olmuşlar ifb ye.Skriniara bagli falan diyorlar bu hamle
Kadro yu bişey zayıf göstermiyor, maalesef çoğu bölge alternatifsiz doğal olarak kadro zayıf.
Mertens,
Yunus,
Torreira
İsmail
bunların yedegi yok
sağ bekte oynayabilecek adam yok.
Stoper de 4. yedek yok.
Bu kadro ile ne yaparsan yap şampiyonluk çok zor. Tek oyuncun tökezlese yerine kimseyi koyamıyorsun ve bunlar da insan bir yerde patlayacaklar.
Son gün Oshimen gelmese biz dükkanı kapatmıştık simdiye kadar hatta beşiktaşin durumunda falan olurduk.
Bu yönetim gitmeden olumlu birşey olması sadece tesadüf eseri olur.