Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler ben ara transferde değilim. Asıl kritik dönem sene başı. İcardi nasıl dönecek belli değil Muslera Mertens yolcu. Bu adamlarla bu açıklar nasıl kapatılacak.

Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız
Ara transfer iy olmazsa şampiyonluk kaçar, şampiyonlar ligi kaçar takım kuramayız. O yüzden şuan gelecek seneden daha önemli

ssstwitter (2).gif

Orta sahaya Ceyhun gulselam , Mustafa Sarp gelse bile şu kadroda iş yapacağını alternatif üreteceğini düşünerek sevinicem. Allah için Okan hoca bir orta saha al

Ne yani Nelsson, Skiniar ve Carlos kadar oynamaz mı?
Ziyeş, Talisca'yı çıtır çıtır yemez mi?

Elimizdeki değerleri yok pahasına gönderme derdindeyiz, sürecin bu hale gelmesinde oyuncuların suçu 1 ise hocanın 2.
Sahada 12 topçu ile mi oynayacağız diye espri yapıyordu, kadro 13 kişi kaldı. Yedekten girenler fayda değil zarar veriyor.

Söylesenize biz nasıl bu hale geldik?

images.webp

#OrtaSahaBuruk

tagı açılır ise destekleriz

Avrupa listesine sallai ve ahmed kutucu yazilacak

Stoper veya sag bek yetismeyecek listeye

Kaynak soranlar icin gecen sezonu hatirlasinlar

Sakat ve afrika kupasinda olan aurier yazildi listeye,sol bek köhn yetismedigi icin berkan oynadi prag maclarinda

Para var, şampiyonkta en büyük adayız, şamp ligi var, bu sene Avrupa liginde iddalıyız. Son 2 senenin şampiyonuyuz. İsim ülkenin en büyük markası.

Tarihimizde transfer için bu kadar güzel bir ortam varken yapamamak, heryerden red yemek inanılır gibi değil. Ömrümde görmedim ben gittiğimiz her topçudan red yediğimizi.

Eğer biz Rashford'a girersek yalı kesin girer o işe. Osimhen'de yaptıkları hatayı tekrarlamazlar. Varını yoğunu satar yine alır. Fazla paraya rağmen bizi seçmesinin tek sebebi Fb gibi Edirne ötesine çıkamamış köy takımını seçmek istememek olur anca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt