Mehmet Mert
Parçalı Üye
- 15 Temmuz 2012
- 3.409
- 1.470
- 1.913
nkfvas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ara transfer iy olmazsa şampiyonluk kaçar, şampiyonlar ligi kaçar takım kuramayız. O yüzden şuan gelecek seneden daha önemliBeyler ben ara transferde değilim. Asıl kritik dönem sene başı. İcardi nasıl dönecek belli değil Muslera Mertens yolcu. Bu adamlarla bu açıklar nasıl kapatılacak.
Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız
Bunu söyleyen çok kaynak var reis.Takımdaki maaş dengesi çok değiştiBunun yalan olduğu açıklanmıştı ortalığı karistirmayalim
Katkı veriyor diye bişey yazıyor mu orda? Pozisyonlar kritik anlamında söylüyorum.3üde cok büyük katkı veriyor ya yerlerini doldurmak zor olur dogru
şu an o pozisyonlar boş zatenKatkı veriyor diye bişey yazıyor mu orda? Pozisyonlar kritik anlamında söylüyorum.
Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız
plansız yönetim zaten menajerlerin kucağına düşmüş demektir.yönetimi baskı altına almak menajerlere yarar
Evet şuan takım 50 gol yedi mesela. Osimhen de gidiyor.şu an o pozisyonlar boş zaten
bişey farketmicek
Ruh hastası mısın niye buna heyecanlanıyorsun lankarakullukcu yayini icin heyecan basti beni
sag beke para vermemeliyiz geleni cöp ediyorlar zatenGidin Gökhan Sazdağı'nı fln alın bari yaw