Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakambu'nun topu ayağından aştığı sayısız anlar vardı. Bu gibi adamlara tek vuruşluk pozisyonlar hazırlayacaksın. Aynısı BAY için de geçerli fakat bildiğin Kerem gibi oynamaya başladı.

aysalin oldugu yerde erden ayak basmaz

realist senaryo su olur

baskan - erden
2 baskan - erdenin sectigi
td - Arda
futbol direkektoru - italyan bir sportif adam - Gardiyle bagli

bu olabilir

Beni niye çıkardın olm ekipten

Dediğin kriterde sensibile malı geldi de noldu

GiQdg8aWcAAw4-6

Bu twitt play off finali sonrası muhtemelen şikecilerle dalga geçmek için atılmış yaw gereksiz yükleniliyo adama

Maestro’nun defansı zayıf diye hatırlıyorum geçen seneki maçta Kerem Demirbay gol öncesi yediği çalım çok fenaydı.

2 saat önce hatipoğlu , özbek istifa diyenler şimdi transferlerle birlikte el ele yazıyor twitter'da.

dengesizleştik

Koca GS‘de simitci ve ahlatci gibi tiplerin görev alabilmesi bile büyük bir skandaldir!

Bunlardan bir de transfer bekliyoruz

Kulüp kimlerin eline kaldi arkadas inanilir gibi degil

Büyük üstad Erden Timur‘un kurdugu iskelet kadro olmasa ve bunlar sil bastan bir kadro kurmus olsalar küme düsmeme mücadelesi verirdik

Onu gec Gardi Osimhen‘i getirmeseydi su an bjk seviyesindeydik ligde!

Stoper için geçen isimler içinde içime en çok sinen isim Alexsandro Riberio keşke olma ihtimali olsa

Dursun Özbek yönetimi devam ettiği sürece, her transfer döneminde bunları yaşayacağız zaten.

Taraftar Dursun Özbek yönetimine değil Erden beyin samimiyetine inanıyor o sebeple yönetime karşı sert cephe almıyor idi, ancak şimdi taraftarın güvenebileceği bir profil yok yönetimde.

bir daha ibrahim ve abdullah isimli adamlar bizde transfer yapmasin. yeter bu kadar rezillik.

Öyleyse forumda bu konuyu bir milad olarak kabul ederek maaşlar ile ilgili yorumlar özelinde kimseye ceza verilmemesini ve manipülasyon olarak kabul edilmemesini rica ediyorum.
Yöneticinin kendisi farklı bir açıklama yaparsa paylaşabilirsin ama gazetecilerin götten sıktığı rakamları paylaşmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt