Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konuşuyoruz konuşuyoruz hiç kimse gelmiyor
ilginç 1 nöbet

Maestro'yu alırsak oynayamaz ama Dennis'i alırsak Torreira'yı keser

dursun başkanı bu kadar kolay yemeyin 3-4 sene daha kalsa ucl getirecek.
O değilde Ozan çok mistik bir karaktersin, FT bizdeyken ona sallıyordun şimdi Okan'a sallıyorsun profil foton FT. Bu tarz paradoksvari özelliklerin var ama tespitlerini beğeniyorum bir süredir.

Yukardaki hariç tabii

20 cmyi direkt verme.
çünko o, oral sevmez :/
Oh No Wow GIF by The Great British Bake Off

Dursun Özbek GS lisesinde okudu diye 2010 sonrasında GSli olduğunu hatırlayan bir adam, Metin Öztürk de babası sayesinde GS adasını evi gibi kullanmış birisi, sence bunların derdinin GS olma ihtimali yüzde kaç

Hatip desen Marcao gibi transferler lazım twitini attı diye büyük usta falan sanılan, Koç'un taşeronu olan bir adam, ne bekliyorsunki? Tweet atmakla herkes doğruyu yapsaydı ne üstatlar çıkardı, iş bitirici olmaktır mesele bu dünyada, her alanda böyle.

Ben haziran başında söyledim bunu, Koç 7 sene başkanlık yaptı, 2 adamla uğraştı sadece birisi FT diğeri ET, Okanla da uğraşacaktı ama koz bulamıyor, hedefi o olacak dedim ki Acun hedef aldı onu da, yani karşı taraf bile çekinmiyor bu adamlardan.

Harikasın çünkü ikiside kendi doğrularından asla vazgeçmeyen önceliğini Galatasaray yapmış insanlar. 2 si hariç hepsi unutulacak ve bir ömür bu iki ismi kıskanacak. Bu adamlar hata da yapsa razıyım. Çünkü niyet güzel amaç sadece Galatasaray.

O değilde Ozan çok mistik bir karaktersin, FT bizdeyken ona sallıyordun şimdi Okan'a sallıyorsun profil foton FT. Bu tarz paradoksvari özelliklerin var ama tespitlerini beğeniyorum bir süredir.

Yukardaki hariç tabii
yokluğunda feramuz iyice sapıttı üstat
gereken ayarı kendisine vermeni bekliyoruz

Sorun sorun halen durum sorun sart sorun
Bir icraat yapmayin zaten agir adamlarsiniz
Bunlar adam gibi topcu alamaz aldiklarinada
essek yuku maas verirler

O zaman bir soru da benden

Gsnin şampiyon olması mı
Fbnin yine son maç şampiyonluğu kaptırması mı

Not:kaptırdığı takım biz değiliz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt