- 20 Mayıs 2019
- 10.806
- 10.363
- 1.473
konuşuyoruz konuşuyoruz hiç kimse gelmiyor
ilginç 1 nöbet
ilginç 1 nöbet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O değilde Ozan çok mistik bir karaktersin, FT bizdeyken ona sallıyordun şimdi Okan'a sallıyorsun profil foton FT. Bu tarz paradoksvari özelliklerin var ama tespitlerini beğeniyorum bir süredir.dursun başkanı bu kadar kolay yemeyin 3-4 sene daha kalsa ucl getirecek.
Mızrak mi tasiyacaz birader gerek yokcihaza 10 cm eklenti fb uefa şampiyonu @Sami Karakoç
20 cmyi direkt verme.
çünko o, oral sevmez :/
Bende beğenmedim azize gülerken alel acele kurdumDörtlüye benden bir![]()
Dursun Özbek GS lisesinde okudu diye 2010 sonrasında GSli olduğunu hatırlayan bir adam, Metin Öztürk de babası sayesinde GS adasını evi gibi kullanmış birisi, sence bunların derdinin GS olma ihtimali yüzde kaç
Hatip desen Marcao gibi transferler lazım twitini attı diye büyük usta falan sanılan, Koç'un taşeronu olan bir adam, ne bekliyorsunki? Tweet atmakla herkes doğruyu yapsaydı ne üstatlar çıkardı, iş bitirici olmaktır mesele bu dünyada, her alanda böyle.
Ben haziran başında söyledim bunu, Koç 7 sene başkanlık yaptı, 2 adamla uğraştı sadece birisi FT diğeri ET, Okanla da uğraşacaktı ama koz bulamıyor, hedefi o olacak dedim ki Acun hedef aldı onu da, yani karşı taraf bile çekinmiyor bu adamlardan.
3-4 yıl daha hayatta dahi kalamaz mlsfdursun başkanı bu kadar kolay yemeyin 3-4 sene daha kalsa ucl getirecek.
Biz onlara atınca ikisini beraber nasıl yaşıyorsun rnktşfener gol yiyince
![]()
biz gol atınca
![]()
yokluğunda feramuz iyice sapıttı üstatO değilde Ozan çok mistik bir karaktersin, FT bizdeyken ona sallıyordun şimdi Okan'a sallıyorsun profil foton FT. Bu tarz paradoksvari özelliklerin var ama tespitlerini beğeniyorum bir süredir.
Yukardaki hariç tabii
O zaman bir soru da benden
Gsnin şampiyon olması mı
Fbnin yine son maç şampiyonluğu kaptırması mı
Not:kaptırdığı takım biz değiliz
sadece icardimiz sağlam olsaydı şuan puan farkı minumum 11 falandısuphanallah ilk defa görenler beğensin
Sağol ağabey ama bana rahatça konuşup keramettine gelince kelimelerini seçmen dikkatimden kaçmadı