Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen iki topçu söylemiştin ben de sana haber mi çıktı demiştim ya

O iki topçudan birisi bu skoglund muydu mesajı bulamadım
aynen bu isimdi - sevgili samet .
malesef arama tarama konusunda forumu etkili kullanamiyorum .bende o mesajimi ve mesajini alinti yapip bungunku guncelli haber baglaminda yazacaktim,. beceremedim, duz yazdim .

@Hayri Cund 'un da kulaklarini arada cinlattik . :)

saygi ve selamlar .

Bu İsveç'li çocuk menajer önerisi de değildir bu arada scout önerisidir. Benim tahminim bu haberin Lens'e gel gel haberi olma ihtimali belki takip edilmiştir ama Lens'in 3 milyonluk teklifinin reddedilmesi sonrası çıkan bu haber sanki 5-6'yı Lens görsün ve alsın diye çıkartılmış gibi geldi bana. Tabi Nelsson, Ross, Jelert bunlar transfer olmadan önce hep ilk haber kendi medyalarından çıktı o yüzden ciddi bir haberde olabilir.

Hızlı giden atın boku seyrek düşer

yavaş ve emin adımlarla muhteşem transferlerimizi sayın başkanımız Dursun Aydın Özbek liderliğinde yapacağız arkadaşlar!

CL de City ve Bayern'e karşı belirli bir seviyede oynayan adamın Hataya Konyaya karşı oynayamama ihtimali yok bence, Jelert oynasa sağ bekte en azından Kaan kadar hayli hayli oynardı.
Orda var birsey daha dogru düzgün oynatilmadi bile sag bek pozisyonunda. Hatta ilk geldigi mac hemen sol beke cekti hoca. Doue almadiniz diye yöneticilere ayarmi veriyor hoca? Verilen sanslarida iyi degerlenirmedi ama.

Size bir şey diyim bu Hampus Linnes ve Jelert gibi beta değil alfa bir erkek o yüzden topçu olabilir

aynen bu isimdi - sevgili samet .
malesef arama tarama konusunda forumu etkili kullanamiyorum .bende o mesajimi ve mesajini alinti yapip bungunku guncelli haber baglaminda yazacaktim,. beceremedim, duz yazdim .

@Hayri Cund da kulaklarini arada cinlattik . :)

saygi ve selamlar .
Buldum oymuş şunu yazmışsın

nordsjælland ; daniel swensson
hammarby ; hampus

Peki kim yazmıştı haberi ilk

Şimdi ismi çıktığına göre boş biri yazmamış belli ki

Boey tuttu ya herkese o gözle bakıyorlar şimdi. Kimsenin bilmediği topçuyu alacağız patlatıp zengin olacağız.
Jelertten daha yeni asrın kazığını yemedik mi niye gidip aynısına bakıyorlar çok mu anlıyorlar topçudan
Al oraya garanti bir herif sonra paran varsa istediğin kadar kumar oyna norveçlisiyle danimarkalısıyla

şu kadroyu güçlendirin artıkkk

Hızlı giden atın boku seyrek düşer

yavaş ve emin adımlarla muhteşem transferlerimizi sayın başkanımız Dursun Aydın Özbek liderliğinde yapacağız arkadaşlar!
size biraz gizli bilgi vereyim en derinden;herif geberiyor. 3 farklı hastalığı var, belarus'tan gelen uyuşturucu nitelikli eski doğu bloğu ilaçlarıyla ayakta tutmaya çalışıyorlar ama nafile..ilaçlar bir yandan da yan etkiler ile yeni sorunlar çıkarıyor ve çözüm üretemiyorlar.

Bu haberi gerçekliği yüksek ihtimal hatta Lille haberinden daha yüksek ihtimal buraya gitmesi bence. Taarabt vardı bunlarda Ziyech tarzı kanat ve 10 oynayan onun sözleşmesini fesih edip gönderdiler oradan biraz bütçe açıp Ziyech işini bitirmeye çalışıyorlar herhalde. Bir na önce sonuçlansın da artık gitsin şu Ziyech.

Vay arkadaş hiçbişi yok ortada, tag mag hiçbişey işe yaramıyor. Yazık ya, koskoca camianın transfer komitesine bak. Bu kaçıncı dönem ya, nasıl gidecek bunlar nasıl bırakacaklar nasıl kurtulcaz, takım her transfer döneminde eriyor yahu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt