Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.290
- 18.450
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen bu isimdi - sevgili samet .Geçen iki topçu söylemiştin ben de sana haber mi çıktı demiştim ya
O iki topçudan birisi bu skoglund muydu mesajı bulamadım
Orda var birsey daha dogru düzgün oynatilmadi bile sag bek pozisyonunda. Hatta ilk geldigi mac hemen sol beke cekti hoca. Doue almadiniz diye yöneticilere ayarmi veriyor hoca? Verilen sanslarida iyi degerlenirmedi ama.CL de City ve Bayern'e karşı belirli bir seviyede oynayan adamın Hataya Konyaya karşı oynayamama ihtimali yok bence, Jelert oynasa sağ bekte en azından Kaan kadar hayli hayli oynardı.
Buldum oymuş şunu yazmışsınaynen bu isimdi - sevgili samet .
malesef arama tarama konusunda forumu etkili kullanamiyorum .bende o mesajimi ve mesajini alinti yapip bungunku guncelli haber baglaminda yazacaktim,. beceremedim, duz yazdim .
@Hayri Cund da kulaklarini arada cinlattik .
saygi ve selamlar .
Hızlı giden atın boku seyrek seyrek düşer
yavaş ve emin adımlarla muhteşem transferlerimizi sayın başkanımız Dursun Aydın Özbek liderliğinde yapacağız arkadaşlar!
Hızlı giden atın boku seyrek düşer
yavaş ve emin adımlarla muhteşem transferlerimizi sayın başkanımız Dursun Aydın Özbek liderliğinde yapacağız arkadaşlar!
size biraz gizli bilgi vereyim en derinden;herif geberiyor. 3 farklı hastalığı var, belarus'tan gelen uyuşturucu nitelikli eski doğu bloğu ilaçlarıyla ayakta tutmaya çalışıyorlar ama nafile..ilaçlar bir yandan da yan etkiler ile yeni sorunlar çıkarıyor ve çözüm üretemiyorlar.Hızlı giden atın boku seyrek düşer
Bir kazık oldugu kabul edilmiyor halen.jelert kaan kadar oynayamıyor işte görmüyor musunuz bu city bayern geyiği baydı
deniz türüçü jan koller yaptı

Kuzey'den bi karı alınır başka da bir şey alınmaz.