Tolga Gül
Büyük Kaptan
- 29 Haziran 2011
- 25.210
- 6.888
- 1.738
1 transfer daha yapacak diyorlar sayzlı.ifb'nin kadro aynı anda yemekhaneye gelse kuyruk olur. Aldıkça alıyorlar
Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 transfer daha yapacak diyorlar sayzlı.ifb'nin kadro aynı anda yemekhaneye gelse kuyruk olur. Aldıkça alıyorlar
Yakındır Adamın sıçtığı boku mikroskopla inceliceklericardinin sakatlık sonrası ayagı neden incelmedi diye sosyal medyada dedikodu dönüyor
GSnin kalesinde en son iyi yerli kaleci olduğu zaman
Bahsettiğin olay doğru da Maximin sonradan oyuna girip değiştirecek biri mesela. Ansu sakatlık sorunu bir de denenmiş olmamış satılması da daha zor ve hazır olmayan oyuncu.Maximin'in sadece kendine oynadigini ve pek verimli olmadigini anladilar sanirim, hem Ansu daha genc ve ileriye donuk daha dogru transfer diye bakiyor olabilirler .
Holding bunlara çalışıyor1 transfer daha yapacak diyorlar sayzlı.
Bulsndırma denizi uyandırma KeriziHolding bunlara çalışıyor
GS kalesinde yerli birini görünce dehşete kapılıyorum. Üstüne bir de Fbli yerliistiyonmu berkeyi
GSnin kalesinde en son iyi yerli kaleci olduğu zaman
Sabun Yağızcıoğlu ndan paylaşım yapmak yasak mı? Geçen çaktılar cezayı bana yağızdan yedik muhtemelen. Parodisi yasak mı bilgi pls
Olur da, kim getircek onu buraya.Şu Felix yarım dönem bizde oynasa olmaz mı? Nedense içimde felix bir gün parçalıyı giyecek gibi bir his var.
Parodisine de indirimli ceza uyguluyoruzSabun Yağızcıoğlu ndan paylaşım yapmak yasak mı? Geçen çaktılar cezayı bana yağızdan yedik muhtemelen. Parodisi yasak mı bilgi pls
Sabun Yağızcıoğlu ndan paylaşım yapmak yasak mı? Geçen çaktılar cezayı bana yağızdan yedik muhtemelen. Parodisi yasak mı bilgi pls
Ülkenin en büyük sermayesi adamların para kaynağı. Aslında ülkede büyük takımlardaki ilk gayri resmi sahiplik sistemi bu bildiğin. Bir tane ultra zengin arap gelip alsa bunları bukadar para harcamazBulsndırma denizi uyandırma Kerizi
Berke transferinde para verilmemeli takas yapılmalı
fbye para gitmesin diye