- 3 Haziran 2015
- 57.166
- 66.366
- 4.143
Selim GS
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimmiş lan bu Furkan bilir can miForumu bırakıyorum 1.ci gün
Kim bu selimmgs güvenilir mi? Birisi Almada sanırım ama diğeri için hiç net isim yok ve u23 olmalı şu an bakıldığında lakin bana hala 10 no'ya Almada değil de Samardzic olacak gibi hissediyorum u23'e uyduğu için.
Alper ya , bide forumla ilgili şeyleri kendi kendine soruyorKimmiş lan bu Furkan bilir can mi
Kim bu selimmgs güvenilir mi? Birisi Almada sanırım ama diğeri için hiç net isim yok ve u23 olmalı şu an bakıldığında lakin bana hala 10 no'ya Almada değil de Samardzic olacak gibi hissediyorum u23'e uyduğu için.
Alper ya , bide forumla ilgili şeyleri kendi kendine soruyor
3 transfer yapılacaksa biri 4 transfer yapılacaksa ikisi u23 olacak. Bu Titi denen oyuncu ile ilgili haberler gerçekse ve kulübü 5-6'ya bırakıyorsa bence o biri olur. Diğeri de ya 6-8 yada Samardzic olacak gibi. Transfer yapmamaları da bir seçenek tabi.valla hasan renktaş yönetime bakıyorum hocaya bakıyorum diyorum ki bunlar kesin kurala kim uymuyorsa onu alırlar
Daha 17 gün mü varSon 17 gün transferde bakalım ilk transfer ne zaman gelecek?
Valla hepimizi tanıyan birine benziyorduda neyse , akşam gönlünüde aldık ama yinede kalmak istemedi
7 şubat son gün galibaDaha 17 gün mü var
Yazdan uzun sürdü bu ne
3 transfer yapılacaksa biri 4 transfer yapılacaksa ikisi u23 olacak. Bu Titi denen oyuncu ile ilgili haberler gerçekse ve kulübü 5-6'ya bırakıyorsa bence o biri olur. Diğeri de ya 6-8 yada Samardzic olacak gibi. Transfer yapmamaları da bir seçenek tabi.
Arkadaşım 2 istiyorlarmış yazdi bugun bana titi icin super olur yav.3 transfer yapılacaksa biri 4 transfer yapılacaksa ikisi u23 olacak. Bu Titi denen oyuncu ile ilgili haberler gerçekse ve kulübü 5-6'ya bırakıyorsa bence o biri olur. Diğeri de ya 6-8 yada Samardzic olacak gibi. Transfer yapmamaları da bir seçenek tabi.
Defans yonu olan orta saha almaliyiz bence minimum bir listede olmaliPlan belli
Lang
Almada
Oulai
Titi
C.Armando
D.Gül
bence plan şu an bu