Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesela diyelim galiba 2 istiyorlarmış Yvann titiyi aldik ne kaybederiz sallai mevkisinde gecer ne kaybederiz

Kim bu selimmgs güvenilir mi? Birisi Almada sanırım ama diğeri için hiç net isim yok ve u23 olmalı şu an bakıldığında lakin bana hala 10 no'ya Almada değil de Samardzic olacak gibi hissediyorum u23'e uyduğu için.

valla hasan renktaş yönetime bakıyorum hocaya bakıyorum diyorum ki bunlar kesin kurala kim uymuyorsa onu alırlar

valla hasan renktaş yönetime bakıyorum hocaya bakıyorum diyorum ki bunlar kesin kurala kim uymuyorsa onu alırlar
3 transfer yapılacaksa biri 4 transfer yapılacaksa ikisi u23 olacak. Bu Titi denen oyuncu ile ilgili haberler gerçekse ve kulübü 5-6'ya bırakıyorsa bence o biri olur. Diğeri de ya 6-8 yada Samardzic olacak gibi. Transfer yapmamaları da bir seçenek tabi.

kimi zorunlu olmayan opsiyonla bırakırlarsa onu alırız
bana da o yüzden Almada işi olmaz gibi geliyor

3 transfer yapılacaksa biri 4 transfer yapılacaksa ikisi u23 olacak. Bu Titi denen oyuncu ile ilgili haberler gerçekse ve kulübü 5-6'ya bırakıyorsa bence o biri olur. Diğeri de ya 6-8 yada Samardzic olacak gibi. Transfer yapmamaları da bir seçenek tabi.

şu adı geçenlerin 4ünün 3ünü 1 ocakta indirebilirsin

ama o kadar yatmışlar o kadar hazıra parayla iş yapmaya alışmışlar ki denk getirir bir tane ederson gueye çekeriz diye derslerine çalışmamışlar

kavukçu ve okan buruk ikilisi baya galatasarayın zamanını ve parasını çöpe attılar bu 1 ayda

Plan belli

Lang
Almada
Oulai
Titi
C.Armando
D.Gül

bence plan şu an bu

Arkadaşım 2 istiyorlarmış yazdi bugun bana titi icin super olur yav.

Bu Lang o kadar iyi bir oyuncu mu ya? Barış Alper varken neden bu oyuncu alındı? Dahası bize asıl orta saha 10 numara lazımken neden kanat transferi yapıldı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt