Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lang kiralık Almada gelirse 2 kontenjan doluyor konuşulan isimlerden U23'den Oulai transfer mi bir anda yoksa...........
giphy.gif

Onyedika bence kotu transfer olmaz ama sorun elit adam diye beklentileri yukseltip taraftari gerip sonra transferin son gunu Onyedika getirmen. Gerci biraz daha beklerlerse o bile kalmayacak.

Insanlarin anlamadigi bu takimin kadrosu EKSIK. Sakatlik oldugunda, form dustugunde, adam yoruldugunda oyuna sokacak adam yok. Bugun mesela dogru duzgun oyuncu degisikligi yapamadik. Torreira acayip dusmustu oyundan. Ilkay’i son 5 dakika falan aldi cunku fiziksel durumuna guvenemiyor.

Nicelik olarak çok eksiğimiz var. Yedek gibi görünen birçok oyuncu aslında yedek değil, kadronun bir unsuru değil.

Şarta bağlı falan değildir umarım opsiyon, 30 milyonluk performans verme ihtimali çok zor

Ortada alan kaplayan guclu fizikli biri sart...Hele avrupada bu ikiliyle bizi pas pas ederler ne kadar baski yaparsa yapsinlar .. Topu da zaten iyi kullanamiyoruz ..

Top kazanabilsinler, geniş alanda oynayabilsinler, boylarına göre güçlü olsunlar yeter bence... Oulai de fiziğine göre güçlü dengeliydi, yıkılmıyordu benim izlediğim... Alan kaplamak derken bence bunlar yani... Ekstra fizik aramıyorum ben Torreira'nın partnerinde... Hatta uzunluk ve fizik genelde hantallık getirdiği için (tabi bazı atletik oyuncular dışında) çok sıcak bakmıyorum bile... Bir tek duran toplar için problem tabi 6 numaranın da kısa olması...

Hayılı olsun transfer resmileştiyse benim için şu an itibariyle dünyanın en iyi kanat oyuncularından biridir Lang.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt