Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
Yani onyedika olursa samardzic kesin gibi malesef. Kadro genisligi acisindan iyi de yaramiza merhem olmaz gibi. Eger onyedika 10-12 samardzic te o civarlarda olursa bi nebze kazik hafif olurMedyada duymadım doğru
Yani onyedika olursa samardzic kesin gibi malesef. Kadro genisligi acisindan iyi de yaramiza merhem olmaz gibi. Eger onyedika 10-12 samardzic te o civarlarda olursa bi nebze kazik hafif olurMedyada duymadım doğru
Onyedika bence kotu transfer olmaz ama sorun elit adam diye beklentileri yukseltip taraftari gerip sonra transferin son gunu Onyedika getirmen. Gerci biraz daha beklerlerse o bile kalmayacak.
Insanlarin anlamadigi bu takimin kadrosu EKSIK. Sakatlik oldugunda, form dustugunde, adam yoruldugunda oyuna sokacak adam yok. Bugun mesela dogru duzgun oyuncu degisikligi yapamadik. Torreira acayip dusmustu oyundan. Ilkay’i son 5 dakika falan aldi cunku fiziksel durumuna guvenemiyor.
Mandela KeitaDiyelim 17k aldik, solada langi aldik. U23ler kim olacak ozaman 10 numarada genc isim cikmadi samardzic haric
Ay inşallahBatrakov
Ortada alan kaplayan guclu fizikli biri sart...Hele avrupada bu ikiliyle bizi pas pas ederler ne kadar baski yaparsa yapsinlar .. Topu da zaten iyi kullanamiyoruz ..
Ben değil Mehmet@Alper Altun Lang'ı hiç tutmuyor, hayırlısı...
Adam yol yapıyor genç oyuncu gelmiyor diyeBatrakov
Kolay şartlı zorunlu opsiyondur bence. Napoli bizimkileri öpmeden bırakmaz.Langin 30M lik opsiyonunu çekmemiz için çok absürt istatistik kasması lazım bence sezonun geri kalanında 12-15 skorer üretmesi lazım ki ikna olalim
Bu kaos ne heis
Biliyorum ya, böyle bir söyleme karşı tepkini merak ettim.Ben değil Mehmet

3'ü olmaz 2 + 2 alabiliyoruz.