Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Bi 11 yapsana keyfimiz yerine gelsin, hatta direk ben keyifleneyim
Uğurcan
Şalai sançez apo jakobs
Lemina zambo
Sane j.kluivert noalang
Osi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi 11 yapsana keyfimiz yerine gelsin, hatta direk ben keyifleneyim
Brahim Diaz olur muBizi toparlayacak profil ne griezman ne rafa silva ne almada ne samardzic ..
KDB - Bruno Fernandes- Bruno Guimares- Cherki daha basiti Baumgartner onun da basiti Asensio ..Profil olarak bu profillere gitmemiz sart.. Benim 2 yildir hayalim Eduard Spertsyan cok zor maalesef ermeni oldugu icin ..
Bir tek samardzic uygun gibi onun da skor katkisi cok dusuk kaliyor o kisim dudundurucu ..Bu bolgenin oyuncusu gol asist yapma aliskanligina sahip olmali
Okan buruk:yeni transferlerimiz ne yazikki hazır değiller. Benim idmanı yemeleri lazimLang galiba yarın geliyormuş.
Hemen orta saha da alın loo Karagümrük maçında oynatiriz.
Taha şahin hemen alırım, eren gibi katkı verirBirer sağ bek almaz mıyız?
Bir üst tura çıkma parası vermiyor mu? Sıralamaya göre para veriyor diye biliyordum.Vermiyor.
Ermenilerle bir sorunumuz yok iyiyse gelsin elemanBizi toparlayacak profil ne griezman ne rafa silva ne almada ne samardzic ..
KDB - Bruno Fernandes- Bruno Guimares- Cherki daha basiti Baumgartner onun da basiti Asensio ..Profil olarak bu profillere gitmemiz sart.. Benim 2 yildir hayalim Eduard Spertsyan cok zor maalesef ermeni oldugu icin ..
Bir tek samardzic uygun gibi onun da skor katkisi cok dusuk kaliyor o kisim dudundurucu ..Bu bolgenin oyuncusu gol asist yapma aliskanligina sahip olmali
Sus ula ihtiyar.Oynamak için oynarlar
Kuraldan olmuyorLang, lookman, onyedika mı diyorsun
Brahim Diaz olur mu
Ermenilerle bir sorunumuz yok iyiyse gelsin eleman
Sane'yi 10 numaraya düşünebilir tahminimLang‘i 10 numara düsünmek gibi bir gaflete düsmez umarim okan
Yok playoff ara tur gibi birşey 1 m euro veriyorlar istersen iki maçı da kazan.Bir üst tura çıkma parası vermiyor mu? Sıralamaya göre para veriyor diye biliyordum.
atleticoyla mümkünse bi 20 yıl daha oynamayalım tv başında yordu herifler
Uyuyacam 10 no lazım adamı deli etme farukSus ula ihtiyar.