Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizi toparlayacak profil ne griezman ne rafa silva ne almada ne samardzic ..
KDB - Bruno Fernandes- Bruno Guimares- Cherki daha basiti Baumgartner onun da basiti Asensio ..Profil olarak bu profillere gitmemiz sart.. Benim 2 yildir hayalim Eduard Spertsyan cok zor maalesef ermeni oldugu icin ..
Bir tek samardzic uygun gibi onun da skor katkisi cok dusuk kaliyor o kisim dudundurucu ..Bu bolgenin oyuncusu gol asist yapma aliskanligina sahip olmali
Brahim Diaz olur mu

Yalnız dikkat ederseniz ilk transferi kiralık transfer yapacağız gibi. bonservise para harcanmayacak iddiaları doğru değildir umarım

Bizi toparlayacak profil ne griezman ne rafa silva ne almada ne samardzic ..
KDB - Bruno Fernandes- Bruno Guimares- Cherki daha basiti Baumgartner onun da basiti Asensio ..Profil olarak bu profillere gitmemiz sart.. Benim 2 yildir hayalim Eduard Spertsyan cok zor maalesef ermeni oldugu icin ..
Bir tek samardzic uygun gibi onun da skor katkisi cok dusuk kaliyor o kisim dudundurucu ..Bu bolgenin oyuncusu gol asist yapma aliskanligina sahip olmali
Ermenilerle bir sorunumuz yok iyiyse gelsin eleman

Tolgahanın başarılarını görünce gururlanıyorum

IMG_8387.webp

Bir üst tura çıkma parası vermiyor mu? Sıralamaya göre para veriyor diye biliyordum.
Yok playoff ara tur gibi birşey 1 m euro veriyorlar istersen iki maçı da kazan.

İlk 8e girenlerden daha çok kazanmış olurlardı o tura para verilseyei zira.

Daha 30 dakika varken Sörloth - Griezmann değişikliği yapan Simeone hakkında Atletico taraftarı ne yorumlarda bulundular acaba. Stoperlerimiz rahatlamadı değil açıkçası Sörloth aygırı çıkınca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt