- 31 Aralık 2015
- 14.889
- 9.750
- 1.588
V.OKaynak alalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
V.OKaynak alalım
Barıştan bin kere daha faydalı olurdu.Sallaiyi önde oynatabilsek çok daha fazla gol asist yapardi
Barış bu menajer sürecinden beri böyle saçmalamaya başladı, siyah ekranı asla unutmam. Vallahi bu tarz maçlarda onu ön plana çıkaracak maçlar ama şansları hep geri tepiyor, mental problemi var sanıyorum.Barışa 40-50 milyon fiyat biçiliyordu geçen sene, ligin buguydu hayla da öyle, tüm ülke olarak ayılıp bayılıyorduk, Avrupaya transfer olamadı, teklif gelse bile uyduruk düşük teklifler. Bu burun kıvrılan Lang geçen sene kaç milyona gitti Napoliye ? Napoli İtalyan şampiyonuydu dimi ?
Lang için çerçöp sakın çekmeyin, Barış yedek kalır bu saatten sonra. Kusura bakma Barış kardeşim sana hayatın boyunca kaç kere şans gelecek 6 pasta bomboş pozisyon, ve dikiyorsun havaya, ve bu 1 değil 2 değil. Sen o formanın ağırlığının farkında değilsin. Unutmadık o siyah ekranı. İleri giden 1 topu da tut be kardeşim, maç içinde yaptığın acamilikleri komple takım kapatacaz diye canı çıkıyor.
kontenjan yetmiyor kiHem onyedikayi hemde bi 8/10 istiyorum
Lemina stoper ve dos rotasyona
Çok iyi oyuncu değil ama Sara varken Lemina yedek olur bunu forumun gözüne iyice sokmak lazım. tebriklerUgurcanBilal defansa transfer
Singo davinson apokerim jakobs
Torreira Sara
Sane transfer lang
Osimhen
Yedek: gunay , sallai, arda ,sara ,ilkay, lemina , icardi ,yunus , baris, elmali, kutucu, gokdeniz
(Yedek diye yazdim ama rakibe fore farkli 11 cikabilir gayet)
iyi bi u23 alacaksin o halde. Samardzic meselakontenjan yetmiyor ki
lang + onyedika sonrası sadece u23 transferine yer kalıyor
lang dışında her türlü bi 10 numara bi merkez oyuncu alırlar
samardzic + onyedika olabilir ama çok soru işareti herifler
Mukau öyle bi transfer olur ki
GS yüzyılı hayalimizi ufaktan yeniden canlandırır
Lemina surekli 90 dk cikaramayabilir, hele hele bizim git gel oyununda.Çok iyi oyuncu değil ama Sara varken Lemina yedek olur bunu forumun gözüne iyice sokmak lazım. tebrikler