Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lilledeki Mukau duyumu var time'da

yarin duser diyorlar medyaya

Ugurcan
Singo davinson apokerim jakobs
Torreira Sara
Sane transfer lang
Osimhen
Bilal defansa transfer

Yedek: gunay , sallai, arda ,sara ,ilkay, lemina , icardi ,yunus , baris, elmali, kutucu, gokdeniz

(Yedek diye yazdim ama rakibe fore farkli 11 cikabilir gayet)

Barışa 40-50 milyon fiyat biçiliyordu geçen sene, ligin buguydu hayla da öyle, tüm ülke olarak ayılıp bayılıyorduk, Avrupaya transfer olamadı, teklif gelse bile uyduruk düşük teklifler. Bu burun kıvrılan Lang geçen sene kaç milyona gitti Napoliye ? Napoli İtalyan şampiyonuydu dimi ?
Lang için çerçöp sakın çekmeyin, Barış yedek kalır bu saatten sonra. Kusura bakma Barış kardeşim sana hayatın boyunca kaç kere şans gelecek 6 pasta bomboş pozisyon, ve dikiyorsun havaya, ve bu 1 değil 2 değil. Sen o formanın ağırlığının farkında değilsin. Unutmadık o siyah ekranı. İleri giden 1 topu da tut be kardeşim, maç içinde yaptığın acamilikleri komple takım kapatacaz diye canı çıkıyor.
Barış bu menajer sürecinden beri böyle saçmalamaya başladı, siyah ekranı asla unutmam. Vallahi bu tarz maçlarda onu ön plana çıkaracak maçlar ama şansları hep geri tepiyor, mental problemi var sanıyorum.

Hem onyedikayi hemde bi 8/10 istiyorum

Lemina stoper ve dos rotasyona
kontenjan yetmiyor ki
lang + onyedika sonrası sadece u23 transferine yer kalıyor

lang dışında her türlü bi 10 numara bi merkez oyuncu alırlar

samardzic + onyedika olabilir ama çok soru işareti herifler

Mukau öyle bi transfer olur ki
GS yüzyılı hayalimizi ufaktan yeniden canlandırır

Ugurcan
Singo davinson apokerim jakobs
Torreira Sara
Sane transfer lang
Osimhen
Bilal defansa transfer

Yedek: gunay , sallai, arda ,sara ,ilkay, lemina , icardi ,yunus , baris, elmali, kutucu, gokdeniz

(Yedek diye yazdim ama rakibe fore farkli 11 cikabilir gayet)
Çok iyi oyuncu değil ama Sara varken Lemina yedek olur bunu forumun gözüne iyice sokmak lazım. tebrikler

mukauuuuu istiyoruz eyyyy futbol akılsızı yönetim!

ama tabiiii dursun kiralık topçu toplayıp

olaiyi çakacak bize!!!!

kontenjan yetmiyor ki
lang + onyedika sonrası sadece u23 transferine yer kalıyor

lang dışında her türlü bi 10 numara bi merkez oyuncu alırlar

samardzic + onyedika olabilir ama çok soru işareti herifler
iyi bi u23 alacaksin o halde. Samardzic mesela

Çok iyi oyuncu değil ama Sara varken Lemina yedek olur bunu forumun gözüne iyice sokmak lazım. tebrikler
Lemina surekli 90 dk cikaramayabilir, hele hele bizim git gel oyununda.

Macina gore degisir ideal 11 tabi, sara 10 a gecer baska bir sey olur

Ama suna da inaniyorum, 1.5 sezondur adam o kadar koreldi ki bizim oyunumuzda, kaleye sut falan norwich videolarindaki halden eser yok o yuzden. Belki bugun ondan dan diye duz sut cekti

Apo iki kez yere yigildiginda aha simdi yapragi tuttuk dedim kendi kendime. Bunlar hala stoper almiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt