Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Zuahagagahahagaga 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aradığımız uzun bacak orta sahakim bu gofret isimli herif
Bence Almadayı aldık 10 numara bakmazlar dahae alırız kesin o zmn
Foruma nasıl begendirecen , direk gol asist yapması lazım, halı saha topçusu olmalı bikere
Almada kazigini sokacaklar gibi !!
Onyedika ya da baska bi 6 geldiginde Lemina stoper rotasyonuna gececek bu cok netApo iki kez yere yigildiginda aha simdi yapragi tuttuk dedim kendi kendime. Bunlar hala stoper almiyor.
atletico f. direktörü ayrılmayacak dememiş miBence Almadayı aldık 10 numara bakmazlar daha
Biz bazen içiyoruz Hüsnü oluyor öyle şeylerMactan once de boyle yazmis
Neresi iyi abicim hiçbir bir iyi yanını görmedim, bizim takımda kısır kalırAtletico düzenli oynattigi adami niye kiralasin yav
Ha keske olsa o baska
Almada iyi herif
Torreria çöp canım..Sorumluluk almamak için, defanstan pas almamak için rakip oyuncuların arkasına o kadar saklanıyor ki oturup, top bizdeyken Torreira izleyin kafaları yersiniz. Sara girdi de azıcık top yaptık..
Bizim taraftar da nedense aşık. Anca pres yapıp maç boyu 2 top kapacak da, onu da yana ya da geriye oynayacak da aman aman alkış kıyamet.
Adı geçen kim gelirse gelsin Torreira'yı keseceğine eminim..
Lemina da hizli degil ki?Onyedika ya da baska bi 6 geldiginde Lemina stoper rotasyonuna gececek bu cok net
Uğurcan
W.Singo Davinson Pocikerim
Y.Titi Mukau Sara Jakobs
Sane Lang
Osimhen
Neresi iyi abicim hiçbir bir iyi yanını görmedim, bizim takımda kısır kalır