Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.176
- 5.686
- 1.983
Cok onemli 1 puan aldik en azindan ilk 24 heyecanini yasiyacaz Sampiyonlar liginde Lang alindigi taktirde oynayabiliyor muDoların şubat ayında 50 kuruşa düşmesiyle aynı ihtimal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok onemli 1 puan aldik en azindan ilk 24 heyecanini yasiyacaz Sampiyonlar liginde Lang alindigi taktirde oynayabiliyor muDoların şubat ayında 50 kuruşa düşmesiyle aynı ihtimal
Evet olay bu. Forumdaki herkesin istediği kanat zaten Lookman. Fakat geridönüşü olmayacak astronomik bir bedel istendiği için hepimiz sus pus olduk.Lookmanda sıkıntı yaşı itibariyle çok para. Yaş 24 falan olsa verilir 40m da 28 yaşında adam verilmez
Oynuyor kral grup maçları bittikten sonra 3 oyuncu ekleyebiliyorsunCok onemli 1 puan aldik en azindan ilk 24 heyecanini yasiyacaz Sampiyonlar liginde Lang alindigi taktirde oynayabiliyor mu
Yaaa hadi abicim hadii
Yaptığı işe bu kadar uzak insanlar görmedim
Waauw, 7 yil onceki mesajimi nereden buldun loo hepsini sakliyormusun kendine ozel?
seninle olan hatiralarimi sandikda sakliyorum hepsiniWaauw, 7 yil onceki mesajimi nereden buldun loo hepsini sakliyormusun kendine ozel?
yav bir topçuya "koşamaz" diye teşhis konabilir miO zaman kosamaz raporu verilmis sag bek oynayamaz gibi bir sacmaligi ilk defa goruyorum orta acma ozelligi elinden alinamayacagina gore kosamaz bu adam
Yokluktan hepimiz mucit olduk anasını satayım. Dünyada bu kadar potansiyeli olupta bu denli kötü yönetilen başka bir takım yok.Aradığımız ön libero singo olabilir oyun görüşü pas kabiliyeti biraz var ise fark yaratabilir
Sydney sweeney nin buradan biriyle yatacagi gece = elenme ihtimalimizDun aksamki sonuclara gore yenildigimiz senaryoda citye elenme ihtimalimiz yuzde kac oluyor sanki oyle hesaplamalar yapiliyordu bilen arkadaslar yardimci olabilir mi?