Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lookmanda sıkıntı yaşı itibariyle çok para. Yaş 24 falan olsa verilir 40m da 28 yaşında adam verilmez
Evet olay bu. Forumdaki herkesin istediği kanat zaten Lookman. Fakat geridönüşü olmayacak astronomik bir bedel istendiği için hepimiz sus pus olduk.

Atalanta bu herife karşılık resmen GS Ada'sını istiyor.

Goedemorgen jongens..
7 senedir bu ani bekliyorum :p

1769068702444.webp

Aradığımız ön libero singo olabilir oyun görüşü pas kabiliyeti biraz var ise fark yaratabilir

O zaman kosamaz raporu verilmis sag bek oynayamaz gibi bir sacmaligi ilk defa goruyorum orta acma ozelligi elinden alinamayacagina gore kosamaz bu adam
yav bir topçuya "koşamaz" diye teşhis konabilir mi :ROFLMAO: Mabadından sallıyor yine Emre Kaplan.

Sağlık ekibi Singo bundan sonra sadece kaleci olabilir diye teşhis koymuş. Sağ bek oynayabilen stoperimiz, kaleci oynayabilen stoper olarak güncellendi H.O

Sabah sabah su salak seylere kafa yoruyorsunuz vallah ne diyem artik. Futbolcu kosamiyorsa zaten emekli olmus demektir, boyle salakca teshis koyan muhabirlere de muhabir demeyin lutfen.

Gecen Fabian Ruiz ismini Twitter'dan okuyup sonra canli yayinda evet bana bildiri geldi diyen heriften bahsediyoruz. Muhabirim diye geciniyor utanmaz.

Aradığımız ön libero singo olabilir oyun görüşü pas kabiliyeti biraz var ise fark yaratabilir
Yokluktan hepimiz mucit olduk anasını satayım. Dünyada bu kadar potansiyeli olupta bu denli kötü yönetilen başka bir takım yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt