Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi Inter haberleri + Saç'ın söyledikleri birleşince manalı gelse de; Singo sağ bek oynamaktan rahatsızsa adama son sakatlandığı maçta çok depar atma kendini zorlama dedikleri halde niye road runner gibi depar atıp durdu.

+ Transferlerde Okan hocanın oyuncularla konuştuğunu vs biliyoruz. Yani Singo buraya gelince ilk defa mı anladı sağ bek olduğunu. + Adamın en büyük özelliği sağ bek-kanat bek olup gerektiğinde 3'lü de sağ stoper olma becerisi.

Singo yanlış transfer oldu. 30 milyon abi az değil şu adama bek alıyoruz hala.

Zamanında Wan Bissakaya 15 milyon vermedik diye ardından Doue ile kaçırdığımız fırsat sonrası mevzu nerelere geldi

Singo : 30
Frankowski : 8
Jelert : 11

49 milyon...

Singo yanlış transfer oldu. 30 milyon abi az değil şu adama bek alıyoruz hala.

Zamanında Wan Bissakaya 15 milyon vermedik diye ardından Doue ile kaçırdığımız fırsat sonrası mevzu nerelere geldi

Singo : 30
Frankowski : 8
Jelert : 11

49 milyon...

Franky'de verdiğimizi neredeyse geri alıyoruz allahtan. Jelert'in tapusu bizde, seneye onu da 3-5 itelemek lazım bi yere. Singo'nun da piyasası var, en kötü okuturuz 20'ye falan bi yerlere.

Lang transferi sonrası sağ bekte Barış Alper Yılmaz :love:

Franky'de verdiğimizi neredeyse geri alıyoruz allahtan. Jelert'in tapusu bizde, seneye onu da 3-5 itelemek lazım bi yere. Singo'nun da piyasası var, en kötü okuturuz 20'ye falan bi yerlere.

Umarım en az zararla çıkarız

Fener bile çöp Syzmanskiden oturduğu yerden 10 milyon kazandı. Bunlar satamadıkça deliriyorum

Umarım Lemina sezon sonu gitmez gerekirse yedekte kalsın ama gitmesin bu kadar dominant bir ortasaha bulamayız.Korkunç fizik gücü ve atikliği var.Maestro fln sol bacağı eder anca.
Yeni sozlesme yapilacak zaten kendisiyle. Son haberler o yondeydi.

Sene başından beri sürekli bir oyuncu üzerinden takımı/teknik heyeti olumsuz etkileyecek haberler pompalanıyor ivedilikle.

Takım güllük gülistanlık demiyorum ama böyle haberleri ben Fenerbahçe için hiç görmüyorum.

Böyle hıyarca haberleri bu nedenle kötü niyetli okuyorum.

Singo nun sağ bek oynaması yasaklandı mı ? Bu Emre kaplan ne boş adam yahu

Lemina , Sara, Toreira'dan hicbir artisi olmayan duz bir 6,8 numara alinmamali. Arti seneye dusecek yabanci kontejaninda isleri daha zorlastiracak onyedika gibilerden Uzak durmali.
Al Oulai yi, koy , maasi dusuk, boaver bonservis yuksek olsun. 3,4 sene yararlan sat, hem oyun hem kontenjan hem ekonomik olarak donusu var sana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt