Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Gençlerbirliği maçı sonrası son olarak Singo ve Lemina'nın sakatlığına değinen Okan Buruk, "Singo biraz daha üzgün çıktı. Singo'yu biraz daha stoper oynatmayı düşünüyordum. Sağ bekte gidip gelmek zor oluyor. Onun sakatlığı kötü gözüküyor."
22 Kasım'da maç sonrası söylenen bir cümleden beri bunun üzerine konuşuyor millet.

Bu adam hani fiziksel anomaliydi. Koşamayan adam mı aldık yani 30 milyona.

Noa Lang 11 olarak düşünülüyor

Galatasaray has already sent the Azzurri the signed documents, but the club is waiting before giving the green light to the player's departure. Antonio Conte may still need him for the next match against Juventus.

Di Marzio.

Galatasaray, imzalanmış belgeleri Napoli’ye iletmiş durumda; ancak kulüp, oyuncunun ayrılığına izin vermeden önce beklemeyi tercih ediyor. Bunun nedeni, Antonio Conte’nin Juventus’a karşı oynanacak bir sonraki maçta Lang’a hâlâ ihtiyaç duyabileceği ihtimali. (Di Marzio)

Bi kulüp böyle yönetilir işte

Koştur koştur berkanı gönderdiniz

Singo'yu üçlüde sağ stoper olarak kullanabiliriz onun dışında stoperde vasat kalır
Sağ bekte ise net ekstraları olan bi oyuncu

Yalnız başından beri yanlış bi transferdi çok beğenen ve forumda başlığını açmış biri olarak
Ben bu herifin başlığını taa Torino'dayken açmıştım, o fiyata alsaydın iyi transferdi
Zaten kendisine max. verilecek parayı vererek aldık doğrusu. Geri döndüğünde bi daha sakatlanmayıp iyi oynasa bile taş çatlasa 45'e satarız

Bu yaz alınması gereken sağ bek Lamptey, Semedo ya da Norton-Cuffy idi. Lamptey hadi sakatlık riskiydi. Semedo hadi OB'nin koş koş oyununa çok uygun değildi. Norton-Cuffy bildiğin Singo'nun Torino'daki halinin dengi. Onun da forumda başlığını açtıydım zamanında. Çok rahat 8-10m bandında biterdi maaşı da 1-2m bandında olurdu

Şimdi herif sükse yaptı 15-20m'ye bi yerlere gitçek

Singo iyilessin zimba gibi geri donecektir, zaten o maasla kimse onu almaz bunun icin super ongoruye sahip olmaya da gerek yok. Anca Real PSG City gibi takimlar (belki Inter) isterse o da suan olmaz kanimca. Kolay kolay satilacagini sanmam ya da bir sezon full super oynayacak o zaman belki ciddi teklifler gelir.

De laurintis sıcak temas istiyor herhalde. Osimhen işinide böyle yokuşa sürmüştü ama yönetimimiz sıcak temasa girince iş çözülmüştü

Singo iyilessin zimba gibi geri donecektir, zaten o maasla kimse onu almaz bunun icin super ongoruye sahip olmaya da gerek yok. Anca Real PSG City gibi takimlar isterse o da olmaz kanimca. Kolay kolay satilacagini sanmam ya da bir sezon full super oynayacak o zaman belki ciddi teklifler gelir.
Singo sara jakobs entegre edilince takımca sampiyonlugun 1 numaralı adayı olacagız tekrardan

lang gelınce barış eski formuna dönecektir yunusta yedekleyecektir

sadece icardi yerine yedek forvet almamız gerekiyor osimhenın ucuz versiyonunu

Singo'yu üçlüde sağ stoper olarak kullanabiliriz onun dışında stoperde vasat kalır
Sağ bekte ise net ekstraları olan bi oyuncu

Yalnız başından beri yanlış bi transferdi çok beğenen ve forumda başlığını açmış biri olarak
Ben bu herifin başlığını taa Torino'dayken açmıştım, o fiyata alsaydın iyi transferdi
Zaten kendisine max. verilecek parayı vererek aldık doğrusu. Geri döndüğünde bi daha sakatlanmayıp iyi oynasa bile taş çatlasa 45'e satarız

Bu yaz alınması gereken sağ bek Lamptey, Semedo ya da Norton-Cuffy idi. Lamptey hadi sakatlık riskiydi. Semedo hadi OB'nin koş koş oyununa çok uygun değildi. Norton-Cuffy bildiğin Singo'nun Torino'daki halinin dengi. Onun da forumda başlığını açtıydım zamanında. Çok rahat 8-10m bandında biterdi maaşı da 1-2m bandında olurdu

Şimdi herif sükse yaptı 15-20m'ye bi yerlere gitçek
Bir deniz zorlu değiliz ama biz de birileriyiz...
1769081856836.webp

Bir deniz zorlu değiliz ama biz de birileriyiz...
Ekli dosyayı görüntüle 312463
31 Ağustos 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt