Sümer Muhsin
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 3.267
- 3.453
- 1.198
fb’nin kante, akanji ve mateta transferlerine cevap vermeliyiz artik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray Gençlerbirliği maçı sonrası son olarak Singo ve Lemina'nın sakatlığına değinen Okan Buruk, "Singo biraz daha üzgün çıktı. Singo'yu biraz daha stoper oynatmayı düşünüyordum. Sağ bekte gidip gelmek zor oluyor. Onun sakatlığı kötü gözüküyor."
22 Kasım'da maç sonrası söylenen bir cümleden beri bunun üzerine konuşuyor millet.
Yasaklandı maalesefZincirli Pp nereye kayboldu

Singo sara jakobs entegre edilince takımca sampiyonlugun 1 numaralı adayı olacagız tekrardanSingo iyilessin zimba gibi geri donecektir, zaten o maasla kimse onu almaz bunun icin super ongoruye sahip olmaya da gerek yok. Anca Real PSG City gibi takimlar isterse o da olmaz kanimca. Kolay kolay satilacagini sanmam ya da bir sezon full super oynayacak o zaman belki ciddi teklifler gelir.
Bir deniz zorlu değiliz ama biz de birileriyiz...Singo'yu üçlüde sağ stoper olarak kullanabiliriz onun dışında stoperde vasat kalır
Sağ bekte ise net ekstraları olan bi oyuncu
Yalnız başından beri yanlış bi transferdi çok beğenen ve forumda başlığını açmış biri olarak
Ben bu herifin başlığını taa Torino'dayken açmıştım, o fiyata alsaydın iyi transferdi
Zaten kendisine max. verilecek parayı vererek aldık doğrusu. Geri döndüğünde bi daha sakatlanmayıp iyi oynasa bile taş çatlasa 45'e satarız
Bu yaz alınması gereken sağ bek Lamptey, Semedo ya da Norton-Cuffy idi. Lamptey hadi sakatlık riskiydi. Semedo hadi OB'nin koş koş oyununa çok uygun değildi. Norton-Cuffy bildiğin Singo'nun Torino'daki halinin dengi. Onun da forumda başlığını açtıydım zamanında. Çok rahat 8-10m bandında biterdi maaşı da 1-2m bandında olurdu
Şimdi herif sükse yaptı 15-20m'ye bi yerlere gitçek
31 Ağustos 2022Bir deniz zorlu değiliz ama biz de birileriyiz...
Ekli dosyayı görüntüle 312463