Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.089
- 102.205
- 5.238
bu hesabı iyi ki buldun ha yoksa yaprak kımıldamazdıtipi çok yumuşal cuesta gibi
bundan topçu olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu hesabı iyi ki buldun ha yoksa yaprak kımıldamazdıtipi çok yumuşal cuesta gibi
bundan topçu olmaz
30 milyon civari verilmesi bence yanlisti.Ugurcanin performansini begenmeme ragmen bunu soyluyorum cunku 30 felan olmamaliydi.Dursun Özbeği zerre kadar sevmem ama Ederson yerine Uğurcanı aldırması net doğruydu hem toplam maliyet hem performans hem de maaş açısından
Aynısını Gueyeyi (yaşından ve olası alacağı maaştan ötürü söylüyorum) 35'e aldırmayıp 20 + Kutucuya aldırırsa yine görece doğru iş olur bence.
30 net kazıktı ya ama en azından bonserviste kazıklandı maaşta değil. Sadece o günkü maliyetlere göre söylüyorum. Ederson yıllık 12 falan alıyor Fenerden.30 milyon civari verilmesi bence yanlisti.Ugurcanin performansini begenmeme ragmen bunu soyluyorum cunku 30 felan olmamaliydi.
Trabzon ile olan iliskiler, tum sacma sapan transfer hareketleri, Florya vs gercekten korkutuyor.Bunla sozlesme uzatan ya salaktir ya para hortumluyordur.
Göz göre göre bu herifle sözleşme uzatan haindir