Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbeği zerre kadar sevmem ama Ederson yerine Uğurcanı aldırması net doğruydu hem toplam maliyet hem performans hem de maaş açısından :)

Aynı şekilde Gueyeyi (yaşından ve olası alacağı maaştan ötürü söylüyorum) 35'e aldırmayıp, Oulai'yi 20 + Kutucuya aldırırsa yine görece doğru iş olur bence.

Neyse en azindan 19 yasinda u23 kontenjanina uyuyor. 25den fazla vermese bari. Lookmanida 10no ya alabilsek muazzam olurdu

Oulai 15-20 civari olur yine kabul ederim ama kalkipta tum para oraya basilacaksa hayir derim.Gidin Almadaya basin parayi.Bu takimin 10 numara ya ihtiyaci ver Lang ile beraber.

Yunus Emre Sel:''Galatasaray'dan Oulai için 20 milyon euro dolaylarında bir teklif geldi ama Trabzonspor'un beklentisi bu rakamın yaklaşık 2 katı.''

Oulai yarim sene de ne basarmis da trabzon yükseklerden ucuyor

Piyasa da transfer bedelleri yüksek bunu kabul ediyorum ama yarim sene de bu kadar yükselmesi dogru degil

Bu oyuncu olsun ya tam Torreira'nın yanına koy azman gibi oyuncu bizim orta sahada en büyük eksiklerimizden biri özellikle Lemina olmadığında yada kötü oynadığında sertlik ve alan kapatan oyuncumuz yok bu tarz bir adam lazım bize.

Dursun Özbeği zerre kadar sevmem ama Ederson yerine Uğurcanı aldırması net doğruydu hem toplam maliyet hem performans hem de maaş açısından :)

Aynısını Gueyeyi (yaşından ve olası alacağı maaştan ötürü söylüyorum) 35'e aldırmayıp 20 + Kutucuya aldırırsa yine görece doğru iş olur bence.
30 milyon civari verilmesi bence yanlisti.Ugurcanin performansini begenmeme ragmen bunu soyluyorum cunku 30 felan olmamaliydi.

30 milyon civari verilmesi bence yanlisti.Ugurcanin performansini begenmeme ragmen bunu soyluyorum cunku 30 felan olmamaliydi.
30 net kazıktı ya ama en azından bonserviste kazıklandı maaşta değil. Sadece o günkü maliyetlere göre söylüyorum. Ederson yıllık 12 falan alıyor Fenerden.
Muslerayı da o günün şartlarına göre sağlam bir bonservise almıştık kaç sene kaleyi kapatti.

Magassa bahsi gecenlerden iyi oyuncu yani Onyedika falan gelecegine o alinsin ama ben soyle kac gundur analiz ediyorum, aslinda Sevilla'daki Agoume bize daha cok uyar biraz daha Oulai'nin olgun versiyonu ama yasi henuz 23. Fizigi de yerinde.

Dünya turuna çıkıp orta saha alamayan yönetim yine Trabzon’un kucağına düştü yazıklar olsun

Oulai’a 40 milyon verip transferi kapatırız sonra şampiyonluk niye gitti diye düşünürler allahım sabır ver

Bunla sozlesme uzatan ya salaktir ya para hortumluyordur.

Göz göre göre bu herifle sözleşme uzatan haindir
Trabzon ile olan iliskiler, tum sacma sapan transfer hareketleri, Florya vs gercekten korkutuyor.

Bir de edit boyu hakkinda yapayim. Yeter ulan bu Okan'in kisa boylu orta saha fetisi. Ne olacak, Torreira ile beraber mi oynayacak? Okan'a transfer yaptirmak yasaklanmali.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt