Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oulai kariyerinde toplam 35 mac falan oynamis profesyonel olarak. Fildisi Sahilinde bu yasta milli takim ilk 11 oynuyor. 19 yasinda olmasi ve gelisime acik olmasi sebebiyle 30 milyon verilebilir diyorum. Zarar edecegimizi sanmiyorum. Tek elestirim Trabzonspor bulabiliyor bizim scoutlar ne yapiyor ?

Oulai kariyerinde toplam 35 mac falan oynamis profesyonel olarak. Fildisi Sahilinde bu yasta milli takim ilk 11 oynuyor. 19 yasinda olmasi ve gelisime acik olmasi sebebiyle 30 milyon verilebilir diyorum. Zarar edecegimizi sanmiyorum. Tek elestirim Trabzonspor bulabiliyor bizim scoutlar ne yapiyor ?
Burasi gs 🙂 genclerbirligine oyuncu mu alıyoruz yazmisti birisi bu tip oyunculara

40 milyona Yirenyi miydi neydi hem onu hem 1 veya 2 kişi daha alabiliriz.

Ugurcan gelirken de iyi kaleci oldugunu hatta edersondan daha iyi oldugunu da soylemistim ama orda da para coktu.Simdi oulai de iyi ama o para cok

Fofana, ederson, frattesi vb alacak olsalar bonservis artı maaş olarak toplam maliyeti oulayi bonservis artı maaş olarak maliyeti ile kıyaslıyor olabilir Dursun Özbek.Birde 19 yaşında potansiyelli geri dönüşü olur gibi düşünülüyordur. Üstüne taksitle alabiliyor trabzon dan.Ama Oulai gibi topçuyu yazın senin bulup denemen gerek. 3-4 aylık performans ile yüksek meblağ ile bu transfere girmek haliyle tepki oluşturur taraftarda. 20 milyon artı Ahmed kurucu olursa en azından daha kabul edilebilir olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt