Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turnuvanin en kolay kurasini cekmemize ragmen malesef kotu bi takimiz. Muhtemelen sansa bala turlicaz.

Emre özcan sallai konusunda hakli

Sezon basindan bu yana en form da oyuncumuz

Savunma da görevini cok iyi yapiyor ve sag bekte oynamasina ragmen skora da katkisi var

Buna ragmen insanlar hatasini kovaliyorlar hata yapsin da lincleyelim diye bekliyorlar

Tribündeki taraftar deger veriyor bahsettigim insanlar sosyal medya denen tezek cukurundan oluyor genel de
Sosyal medya burasi istr clyi alsak sabahsi aslinda cokta iyi degildik sansa aldik diyenler cikcak

Böyle denmesi normal. Fransa liginde böyle oynayan oyuncuya verilir

Evet absürt bir durum yokki ligue 1de kendini kanitlasa orada as oyuncu olsa verilsin denirdi

Takımları wonderkid yetiştiriciler diye yazdım ligden bağımsız, norsjalendde anderlechtde olsa da istenecekti

Şu yirenkyi mi ne herkes 20-30 ver al diyo mesela
yav psg falan alacak zaten bosa konusuyoz
O kadar da değil dk da parlarsa ilk önce braytın falan yapar max

Belli ki bizden başka bu paraları veren yok şu an olsa onlara verirlerdi

Oulai şu an tsde değil de rennes de strasbourg da olsa frattesiye gueyeye verilmesi planlanan 35i bu çocuğa verin diyecektiniz

Yurt ici pazari icin pahali pahali bunda anlamayacak ne var? Trabzon bir Ligue 1 takimi veya Serie A takimi degil, tum gelir gider tablosu EURO pazarindan yurumuyor.

Avrupa'daki kuluplerin gelir tablosu ile senin ulkendeki kuluplerin gelir tablosu arasinda ucurum var. (GS ve FB haric).

Bu cocuk 5 ay once ligue 2'de 5-6 milyon euroluk piyasasi varken TSL'deki 10 mactan sonra 35-40'lik oyuncu olamaz, bu mantaliteye ters. Senin ligin kalitesi neymis de bu denli transfer degeri ucuyor?

Takımları wonderkid yetiştiriciler diye yazdım ligden bağımsız, norsjalendde anderlechtde olsa da istenecekti

Şu yirenkyi mi ne herkes 20-30 ver al diyo mesela

O kadar da değil dk da parlarsa ilk önce braytın falan yapar max

Belli ki bizden başka bu paraları veren yok şu an olsa onlara verirlerdi
avrupadan falan 17 18 teklif gelmıstır bence

@Kuzey Aslan

fdaasdf.webp

beyler cidden merak ediyorum şimdi lang geldi mi ? ve bu yönetim kesin orta saha yada sahalar alacak mı lütfeb cevap verin ??

Oulai kariyerinde toplam 35 mac falan oynamis profesyonel olarak. Fildisi Sahilinde bu yasta milli takim ilk 11 oynuyor. 19 yasinda olmasi ve gelisime acik olmasi sebebiyle 30 milyon verilebilir diyorum. Zarar edecegimizi sanmiyorum. Tek elestirim Trabzonspor bulabiliyor bizim scoutlar ne yapiyor ?
2021 sezonunda bol bol scout transferi yaptık 13. olduk. Bayern munich bilmiyor mu sanki böyle ucuz oyuncuları scout etmeyi. Olay okadar basit değil işte. Böyle oyuncular dortmund,leipzig, ts, göztepe gibi şampiyonluk iddiası yüksek olmayan takımlara ihtiyaç duyar gelişim için

TS paraya sıkışık haberi çıkmış. Oulai bize girer muhtemelen. Btw adamı beğeniyorum da Frattesi’ye farklı oyuncu bakıyoruz diyen adamlar yakın tipte Oulai alacak.
Frattesi- Oulai yakın tip adamlar değil ki. Oulai daha Torreira tipi bir oyuncu. Frattesi ise boş koşular atan daha gole yatkın, önde pres yapan biri iken pas konusunda pek mahir bir adam değil. Oulai ise pas konusunda, oyun kurmada ve defansta daha iyi olan bir tip. Bizim sözde aradığımız 6 no tipi de değil ama Oulai.

30 milyonu verin 10 tane oulai indireyim yarın sabah. Daha herifin elle tutulur bir başarısı yok.

İspanya pasaportlu Diao 12, Diaz 6 milyon euroya transfer oldu daha 12 ay içinde.
Yaw adamın kariyeri 10 maç

Geçen gün de yazdım daha rakipler önlem almadı defoları ortaya çıkmadı topsuz oyunda nasıldır devamlılığı var mı belki vücudu kaldırmayacak yaw ilk sezonu çocuğun. 1-2 sene oynasın bakalım

Burasi gs 🙂 genclerbirligine oyuncu mu alıyoruz yazmisti birisi bu tip oyunculara
Fildisi milli takimi oyuncusu aliyorsun. Fransada falan oynasa kimse niye 30 verdiniz demezdi. Potansiyeline hala tam ulasmamis bir oyuncu gelisime acik. Acikcasi 20 milyona Onyedikaya verecegine buna 30 ver zarar etmen imkansiz.

Oulai bizde de top oynarsa bir sene içinde muhakkak teklif alır yaşından ötürü. Zarar ettireceğini sanmıyorum. Ama Okan Buruk nasıl kullanacak bu topçuyu o merak konusu.

Ben Ts taraftarı olsam Uğurcan 30 milyondan sonra, oluai de dursuna 30 milyona okutmanın keyfini sürerdim ama bu hamsilerin kafa cidden farklı çalışıyor bizim çok farklı çalışıyor

Frattesi- Oulai yakın tip adamlar değil ki. Oulai daha Torreira tipi bir oyuncu. Frattesi ise boş koşular atan daha gole yatkın, önde pres yapan biri iken pas konusunda pek mahir bir adam değil. Oulai ise pas konusunda, oyun kurmada ve defansta daha iyi olan bir tip. Bizim sözde aradığımız 6 no tipi de değil ama Oulai.
Baby Kante torreira'dan çok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt