Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferler sadece Okan hocaya yapılmıyor arkadaşlar, Okan hoca gelen oyuncuları götürüp evinde salona koymuyor.

Galatasaray'ımıza geliyor oyuncular. Gelen her iyi oyuncu hepimiz için bir kazançtır. Hoca iyi değil deyip hani bir nevi trip atar gibi transfer yapmamak takıma zarar verir sadece.

Almada iyi eleman bu arada ben lang'a çok sıcak değilim sadece. Ben aspirilla istiyordum da alamaz bunlar.

Noa Lang ve Almada seviye atlatır mı?

Dolaylı yoldan evet. Sen sakat sakat Yunus'u oynatmak zorunda kalmazsın, maçta iyi oynamıyorsa Barış'ı çıkartıp yerine oyuncu alabilirsin. Veya 4-4-2'ye dönüp ilerde Barış-Osi oynatıp kanada oyuncu atabilirsin, Osi olmadığında sadece İcardi'ye mahkum kalmazsın Barış'ı santrafor oynatırsın kanata diğerini atarsın vs.

Iki ofans oyuncusu kiralik-satin alma opsiyonlu, orta sahaya alinacak oyuncu buyuk ihtimal tapusuyla alinacak gibi duruyor cunku ismi gecenleri kimse kiralik gondermiyor. Zaten hepsi de kiralik falan olmasin oyle transfer planlamasi da olmaz.

Gunaydin bu arada..

Lang-Almada-Magassa-Tel
Bu 4lüye okeyim ben. Böyle bitmeli transferler.

Forumun geneli çıkan hiçbir ismi beğenmiyor... Bu güzel bir gelişme...

Bu akşamki maçlar da biraz şekillendirecek ama muhtemelen ŞL'de bir üst tura çıkıyoruz :uiyy:

Bu akşamki maçlar da biraz şekillendirecek ama muhtemelen ŞL'de bir üst tura çıkıyoruz :uiyy:

Bunu nasil goruyorlar acaba kulup icinde...

Oh tmm ekstra tur parasi, zaten otesi olmaz gibi mi

Ulan acaba playoffu da gecer miyiz gazi var midir(bence yok)

Bunu nasil goruyorlar acaba kulup icinde...

Oh tmm ekstra tur parasi, zaten otesi olmaz gibi mi

Ulan acaba playoffu da gecer miyiz gazi var midir(bence yok)

Valla Burak Yılmaz'ın anısında olandan daha farklı bir şey olmaz. Herkes olabilecek en güçsüz rakip gelsin diye dua eder :D

Mesela o dönem Shalke çıkmasaydı belki çeyrek final göremeyecektik. En iyi kurayı çekmiştik.

Atletico Madrid, Kang-in Lee için sonuna kadar çabalayacak. Kulüp tarafından çok beğeniliyor. [@MatteMoretto]

T. Almada yerine bunu isterlermis.

Uğurcan
Singo Sanchez Abdülkerim Jakobs
Torreira Ederson
Sane Almada Lang
Osimhen

Okan hocanın aklında bu 11 var gibi duruyor

Barış'ı siyah ekran yaptığında bile kesmedi Okan hoca. Manevi oğlu gibi görüyor açık açık diyeyim size. Hayatta kesmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt